«Κόκκινο» πάρτι γενεθλίων για τον Πάρη Κασιδόκωστα

«Κόκκινο» πάρτι γενεθλίων για τον Πάρη Κασιδόκωστα

Το dress code που έχει οριστεί για τους καλεσμένους αφορά στο κόκκινο χρώμα.

Ο Πάρης Κασιδόκωστας έχει σε λίγες ημέρες γενέθλια και ετοιμάζει ένα μεγάλο θεματικό πάρτι για να γιορτάσει τα 35 του χρόνια.  Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται -μεταξύ άλλων- στον χώρο της παραγωγής διεθνών κινηματογραφικών πρότζεκτ, θα έχει καλεσμένους, φυσικά την οικογένειά του και καλούς φίλους, αλλά και μέλη του εγχώριου και του διεθνούς τζετ σετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», το birthday party του  γιου της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη και θα είναι θεματικό.

Το dress code που έχει οριστεί για τους καλεσμένους αφορά στο κόκκινο χρώμα. Ηδη πολλές κυρίες της κοσμικής Αθήνας αλλά και κύριοι που έχουν λάβει πρόσκληση για το πάρτι έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο τις πρώτες εξορμήσεις τους στα μεγάλα εμπορικά κέντρα του Αμαρουσίου αλλά και σε καταστήματα στην Κηφισιά και στη Γλυφάδα ώστε να επιλέξουν το κόκκινο outfit που θα τους κάνει να λάμπουν το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου.
Μην περιμένετε ωστόσο να δείτε εικόνες από το γενέθλιο event του Πάρη στον Τύπο ή σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και τ' άλλα μέλη της οικογένειάς του συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά τους τόνους σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό βίο τους. Ως εκ τούτου το πάρτι θα είναι κλειστό σε τηλεοπτικές κάμερες και φιλόδοξους παπαράτσι.

πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ