Έδωσε κατάθεση ο χειριστής του λούνα παρκ στον Αλμυρό

Έδωσε κατάθεση ο χειριστής του λούνα παρκ στον Αλμυρό

Ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού στο λούνα παρκ στο Αλμυρό -που στοίχισε τη ζωή σε ένα κορίτσι μόλις 13 ετών- έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει  η ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας ΘΕΣΣΑΛΙΑ, o 27χρονος από το Μπαγκλαντές εμφανίστηκε στο Α.Τ Αλμυρού και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα της τραγωδίας στο «χαλί» με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να εκσφενδονιστεί και να χάσει τη ζωή του.

«Είχε την εμπειρία καθώς είχε χειριστεί το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα, έχοντας παρελάσει εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι. Επρόκειτο για μια κακιά στιγμή και τίποτα άλλο από μια άτυχη στιγμή», αναφέρει μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του 27χρονου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
«Εξ’ όσων μου ανέφερε υπάρχουν δύο κουμπιά που στρέφουν το μηχάνημα δεξιά και αριστερά. Δεν έχει τη δυνατότητα να αυξομειώσει την ταχύτητα. Λέγεται ότι η ταχύτητα αυξήθηκε αυτόματα, αυτό είναι ανακριβές», συνέχισε.

www.e-thessalia.gr