Έκοψαν την Πίτα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Έκοψαν την Πίτα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού (βίντεο&φωτο)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018, στην κοσμική ταβέρνα Ζουμπουρλή.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμυρού π. Γεώργιος Μπέκας, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ασφάλεια.

Παραβρέθηκαν  ο Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφερειας Θεσσαλίας, ο κ. Βασίλης Μαρκογιαννάκης Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, ο υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Βασίλης Καραΐσκος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου κ. Μίλτος Αλεξάκης, ο διοικητής Ασφάλειας κ. Γιώργος Μπιζές, ο διοικητής της τροχαίας Βόλου κ. Θανάσης Κουλούρης και οι αστυνομικοί του τμήματος.

Ο διοκητής του Α.Τ. Αλμυρού κ. Αελέξανδροις Σκορδάς συνεχάρη τους κ.κ Τόλια και Μαρκογιαννάκη καθώς επίσης και τους κ.κ. Καραϊκο και Αλεξάκη για τις προαγωγές του και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Επισήμανε την ανακαίνιση-ανάδειξη του κτιρίου του τμήματος και τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα αναάμεσα στο προσωπικό, το οποίο οφείλεται σε όλους όσους υπηρετούν σε αυτό. Ευχαρίστησε τον υποδιοικητή κ. Παν Τσιρογιάννη για την πολύ καλή συνεργασία και συνδρομή του και μίλησε για τις δράσεις της αστυνομίας.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό του τμήματος για όσα έχουν καταφέρει και επισήμανε χαρακτηριστικά "Οφείλουμε να δώσουμε στον κόσμο όσο περισσότερη ασφάλεια γίνεται".  Ο κ. Τόλιας αναφέρθηκε στη θητεία του στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, στην σημερινή πολύ καλή λειτουργία του Α.Τ. και ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες.

Η βραδιά συνεχίστηκε σε οικογενειακό κλίμα με πολύ καλή διάθεση και νόστινους μεζέδες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΟΤΓΡΑΦΙΕΣ: