Έλλη Στάη: Για να πω ναι στην επιστροφή μου, φαίνεται πως μου είχε λείψει

Έλλη Στάη: Για να πω ναι στην επιστροφή μου, φαίνεται πως μου είχε λείψει

Η Έλλη Στάη κάνει ποδαρικό στο Open TV αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον σταθμό. Η ίδια μιλάει για αυτό σε συνέντευξή της.

Ενάρξεις σεζόν και πρεμιέρες έχεις κάνει πολλές. Opening καναλιού δεν έχεις ξανακάνει. Πώς νιώθεις για αυτό;

«Και opening τη δεκαετία του 1990 στον ΣΚΑΪ και closing έχω κάνει στην ΕΡΤ (γέλια). Μου έχουν τύχει όλα. Όταν κάτι καινούργιο αρχίζει, δημιουργείται θετική ατμόσφαιρα. Όλο αυτό έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Από την άλλη, υπάρχει και η δυσκολία. Όλα πρέπει να στηθούν από την αρχή. Άρα, μεγαλύτερη προσπάθεια, περισσότερος κόπος. Ρίσκο», λέει στο Tv Έθνος.

Σου είχε λείψει η τηλεόραση;

«Για να πω «ναι» στην επιστροφή μου, φαίνεται πως με κάποιον τρόπο μου είχε λείψει. Να αναρωτηθώ «πού είναι η τηλεόραση;» δεν συνέβη. Έχω ισορροπία στη δουλειά και ήταν οι προϋποθέσεις καλές στην πρόταση που μου έγινε. Αυτό δεν σημαίνει πως εάν δεν επέστρεφα τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ένιωθα κάποιο κενό. Φροντίζω να καλύπτω τα κενά μου όσο μπορώ με πάρα πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν. Το ότι έχω μια σχέση με την τηλεόραση που φαίνεται πως είναι καρμική δεν μπορώ να το αρνηθώ. Πάντα στις καρμικές σχέσεις υπάρχουν δύο πλευρές. Μου λείπει, λοιπόν, η τηλεόραση και της λείπω»

Στον κόσμο, πιστεύεις, έχεις λείψει;

«Δεν μπορώ να το απαντήσω... Η αίσθηση μου είναι πώς έχω καλή σχέση με τον κόσμο. Ειλικρινή σχέση. Αυτό ναι, υπήρχε και υπάρχει»

thestival.gr