Έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Γ. Σιαμούρης - Συλληπητήριες ανακοινώσεις

Έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Γ. Σιαμούρης - Συλληπητήριες ανακοινώσεις

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 83 χρόνων

και κηδεύτηκε την Κυριακή από τον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πλατάνου Αλμυρού, ο συνταξιούχος δάσκαλος Γεώργιος Σιαμούρης. Η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο του Αλμυρού. Ο εκλιπών ήταν πολύ γνωστός και δραστήριος στην τοπική κοινωνία, καθώς εκτός από εκπαιδευτικός ήταν ψάλτης στον ιερό ναό του Αγ. Αθανασίου Πλατάνου, ενώ είχε διατελέσει επί σειρά ετών μέλος των διοικητικών συμβουλίων των αθλητικών συλλόγων «Μυρμηδόνες» και Γυμναστικός Αλμυρού κατά τις δεκαετίες 1980 και 1990.

Ο Α.Σ.Πλατάνου ''οι ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ'', ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας, το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου εκφράζουμε την θλίψη μας για τον απρόσμενο θάνατο του Γεωργίου Σιαμούρη. Με αίσθημα οδύνης και βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε την είδηση του θανάτου του.
Ο Γεώργιος Σιαμούρης διατέλεσε Πρόεδρος της ομάδας μας την περίοδο 1996-1997. Επίσης ήταν ένθερμος υποστηρικτής της και έδινε την βοήθειά του όποτε χρειαζόταν.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τα συγγενικά του πρόσωπα και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν το χαμό του δικού τους ανθρώπου.

To Δ.Σ του Γ.Σ.Αλμυρού συλληπούνται τήν οικογένεια τού Κ.Γεώργιου Σιαμούρη για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου τους Γιώργου
Ο Γιώργος Σιαμούρης είχε διατελέσει επί σειρά ετών μέλος πολλών Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου κατά τίς δεκαετίες 1980 κ 1990