Ήρθε το νέο Range Rover Velar - Δείτε το πρώτο επί... ελληνικού εδάφους

Ήρθε το νέο Range Rover Velar - Δείτε το πρώτο επί... ελληνικού εδάφους

Το Velar είναι το καινούργιο μέλος στην οικογένεια της Range Rover. Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα ήρθαν στην Ελλάδα και το zougla.gr τα... ανακάλυψε στις εγκαταστάσεις της  εταιρείας «Land Rover - Jaguar Το Velar ήρθε  και στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το πρώτο  πθου ήρθε στην Ελλάδα!Τζώρτζης» στα Γλυκά Νερά. Το βρετανικό όχημα ελευθέρου χρόνου έρχεται για να καλύψει το κενό ανάμεσα σε Evoque και Sport και να προσφέρει αυτό που αναζητά πλέον ο σύγχρονος αγοραστής. Σχεδίαση, τεχνολογία και όλα αυτά σε πακέτο... SUV!

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video με το πρώτο Velar που ήρθε στην Ελλάδα (ήρθαν ακόμη δύο), η σχεδίαση του είναι αρχικά αυτή που μαγνητίζει τα βλέμματα. Τα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Matrix Laser LED σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα ενώ αυτό που θα λατρέψουν όλοι, αφορά στις εξωτερικές χειρολαβές που εκτός από τον τρόπο που ανοίγουν, ξεχωρίζουν για το ντιζάιν και την χρηστικότητα.
Παντού... οθόνες
Με την πρώτη ματιά και μπαίνοντας μέσα στο Velar, αυτό που σε τραβά είναι οι δύο ψηφιακές οθόνες Η τεχνολογία κάνει... πάρτι στην καμπίνα των επιβατών αφής 10 ιντσών η καθεμία, που βρίσκονται στην κεντρική κονσόλα. Υψηλής ευκρίνειας και οι δύο, προσφέρουν πληροφορίες στον οδηγό, ενώ παράλληλα συνδέονται με το κινητό τηλέφωνο, φέρουν σύστημα πλοήγησης κ.λπ.

Εντυπωσιακός είναι ο πίνακας οργάνων 12.3 ιντσών όπως και ο κλασικός περιστροφικός διακόπτης του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Να σημειώσουμε πως στο τιμόνι έχουν τοποθετηθεί... κρυφοί ψηφιακοί διακόπτες που «ανάβουν» και ενεργοποιούνται μόνο όταν ο οδηγός τους χρειάζεται.

Κινητήρες από 2.0 λίτρα
Από πλευράς χώρων, άνετα θα βολευτούν πέντε επιβάτες με τις αποσκευές τους (558 λίτρα).

Το Velar Μεγάλο όχημα για να φιλοξενεί πέντε επιβάτεςθα είναι διαθέσιμο τόσο με κινητήρες βενζίνης όσο και diesel που θα ξεκινούν από τα 2.0 λίτρα και τους 240 ίππους. Αναλυτικά τις εκδόσεις και τις τιμές θα ανακοινώσει η εισαγωγική εταιρεία τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν απολαύστε το πρώτο Range Rover Velar που πάτησε στην Ελλάδα για να είστε πάντα μέσα στα πράγματα...