Αθρόα συμμετοχή των γυναικών- Mε επιτυχία η εκδήλωση της κ. Ζωής Ράππου (βίντεο&φωτο)

Αθρόα συμμετοχή των γυναικών- Mε επιτυχία η εκδήλωση της κ. Ζωής Ράππου (βίντεο&φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της υποψηφίας Δημάρχου Αλμυρού κ.Ζωής Ράππου, το Σάββατο 13 Απριλίου 2018 στο Αρχοντικό δάσος Κουρί.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχοντικού, γυναίκες κάθε ηλικίας -όλες μαζί- συζήτησαν για τα προβλήματα της καθημερινότητας και πρότειναν ιδέες για έναν δήμο ανοιχτό και φιλικό προς στους δημότες και τους επισκέπτες του.

Στην ομιλία της η κ. Ράππου παρουσίασε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματός της για την ανάπτυξη, τις κοινωνικές δομές, την τοπική οικονομία και τον πολιτισμό.
Ακολούθησε σύντομη ομιλία της κ. Νάτζιου Παρασκευής με θέμα την ένταξη, αποδοχή και κοινωνικοποίηση από τους πολίτες, ατόμων με αναπηρία.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η κ. Ράππου ανέφερε για την εκδήλωση:
"Συγκίνηση μόνο μπορώ να αισθανθώ για την αθρόα συμμετοχή εξαιρετικών κυριών που με τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και βαρύτατη την ευθύνη στους ώμους μου να φανώ αντάξια σε επίπεδο αποτελεσμάτων.
Θέλω να σας έχω δίπλα μου για να επανεκκινήσουμε την πόλη μας, να δώσουμε ζωή στα χωριά μας και ποιότητα στον εαυτό μας και στους συνδημότες μας.
Εσείς μπορείτε να βοηθήσετε να αλλάξει το σήμερα. Επιβάλλεται να επενδύσουμε τώρα στο αύριο πριν είναι πολύ αργά."