Αθωωτική απόφαση για τον Χρ. Καραζούπη στη δικαστική διαμάχη με τον δήμαρχο Αλμυρού

Αθωωτική απόφαση για τον Χρ. Καραζούπη στη δικαστική διαμάχη με τον δήμαρχο Αλμυρού

Mε απόφασή που έλαβε στις 7 /11 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε αθώο τον πρώην Δ/ντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Χρήστο Καραζούπη σε βάρος του οποίου είχε υποβάλει μήνυση ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης για παράνομη παραμονή στους χώρους δημοτικής υπηρεσίας και διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της.

Η συνέχεια στη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών θα δοθεί στις 19/11 κατά την εκδίκαση της αγωγής που έχει υποβάλει κατά του Δήμου Αλμυρού ο κ. Καραζούπης ζητώντας να του καταβληθεί ποσό ύψους 350.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ταλαιπωρία που υπέστη από τις πράξεις των οργάνων του Δήμου. Ο κ. Καραζούπης δηλώνει ότι το ποσό, εφόσον του επιδικαστεί, θα γίνει δωρεά στον Δήμο για την υλοποίηση έργων.

ΔΗΛΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμη μια αθωωτική απόφαση για τη μη νόμιμη και συκοφαντική δίωξη μου από τον Δήμαρχο Αλμυρού.
Του Χρήστου Καραζούπη, Οικονομολόγου – τ. Δ/ντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού

Μετά και  την από 07/11/2018 αθωωτική απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Βόλου στην μήνυση την οποία είχε υποβάλει εναντίον μου ο Δήμαρχος Αλμυρού Κος Εσερίδης για παράνομη παραμονή στους χώρους δημοτικής υπηρεσίας και διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής της !!!!!! (συν/νο 1) κατέπεσε και η τελευταία προσπάθεια του Δημάρχου (πιστεύω ότι δεν έχει ασκήσει εναντίον μου άλλη μήνυση τα έξοδα των οποίων επιβαρύνονται βέβαια οι δημότες!!!!!)  να βρει κάτι επιβαρυντικό εναντίον μου και πλέον συνταξιούχος με μία ευδόκιμη και καθαρή τριαντακονταπενταετή ευδόκιμη υπηρεσία ως δημόσιος λειτουργός, παραμένω όρθιος με περισσότερη γνώση και εμπειρία και ως ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μου.  

Τώρα ο κος Δήμαρχος θερίζει ότι έσπειρε αφού βέβαια όλες οι αποφάσεις των ποινικών και πειθαρχικών δικαστηρίων είναι όλες αθωωτικές και . Στις 19-11-2019 εκδικάζεται η αγωγή κατά του Δήμου Αλμυρού για τις εις βάρος μου προσβλητικές και παράνομες πράξεις των οργάνω του Δήμου (ορ. κο Δήμαρχο)  από τον οποίο ζητώ για αποκατάσταση το ποσό των 350.000 ευρώ και το όποιο ποσό μου επιδικαστεί αφού αφαιρέσω τα έξοδα της δίχρονης αυτής συκοφάντησης και ταλαιπωρίας μου, θα γίνει δωρεά στον Δήμο για να γίνουν έργα, όπως τα έχω καταγεγραμμένα στην αγωγή μου.