Αλμυρός: Απόπειρα αυτοκτονίας 17χρονης– 30χρονος κατηγορείται ότι προσπάθησε να τη βιάσει

Αλμυρός: Απόπειρα αυτοκτονίας 17χρονης– 30χρονος κατηγορείται ότι προσπάθησε να τη βιάσει

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης παράγγειλε εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση απόπειρας βιασμού και συμμετοχής σε απόπειρα αυτοκτονίας ανήλικης στην περιοχή του Αλμυρού. Το προανακριτικό έργο της υπόθεσης ανατέθηκε ήδη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που θα λάβει καταθέσεις από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους.

Κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και απόπειρα συμμετοχής σε απόπειρα αυτοκτονίας της ανήλικης μαθήτριας, φέρεται να είναι 30χρονος Έλληνας από την περιοχή του Αλμυρού.

Η ανήλικη φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας μεγάλο αριθμό ναρκωτικών χαπιών «Ζάναξ». Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας με τα χάπια η 17χρονη φέρεται να νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου. Στη συνέχεια φέρεται να ενημέρωσε το οικογενειακό περιβάλλον ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού.

Η ανήλικη είναι 17 χρόνων και φέρεται να είχε γνωριστεί με τον 30χρονο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μηνυτήρια αναφορά κατά του 30χρονου φέρονται να υπέβαλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού η 17χρονη, που επίσης είναι Ελληνίδα, με τη μητέρα της.

Περισσότερα για την υπόθεση αναμένεται να γίνουν γνωστά σύντομα, με την ολοκλήρωση της προανάκρισης και της προκαταρκτικής εξέτασης.