Αλμυρός: Ξανάσμιξαν οι παλιοί συμμαθητές 26 χρόνια μετά (φωτο)

Αλμυρός: Ξανάσμιξαν οι παλιοί συμμαθητές 26 χρόνια μετά (φωτο)

Οι απόφοιτοι του του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου και Τεχνικής Σχολής Αλμυρού

"Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα"… λέει ένα τραγούδι γνωστής ερμηνεύτριας που κάνει τους περισσότερους από εμάς να θυμηθούμε τους παλιούς μας συμμαθητές και να αναπολήσουμε στιγμές παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς που έχουμε εδώ και πολύ καιρό αφήσει πίσω. Επειδή, όμως, τους φίλους που κανείς στο σχολείο δύσκολα τους ξεχνάει και νιώθει πάντα την ανάγκη να τους ξαναδεί, διοργανώνονται συχνά οι συναντήσεις παλιών συμμαθητών, τα γνωστά reunion, που φέρνουν κοντά όσους αποφοίτησαν μαζί από το ίδιο σχολείο.

26 χρόνια γύρισαν πίσω οι απόφοιτοι 1992-93 του Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου και Τεχνικής Σχολής Αλμυρού που ξαναέσμιξαν το περασμένο Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στην ταβέρνα Κατσαμπέκης "Νικόλας" στην Ευξεινούπολη για να θυμηθούν ξεχωριστές στιγμές των σχολικών τους χρόνων, όπως τις σκανδαλιές που σκάρωναν και εξόργιζαν τους καθηγητές τους.

Μια συγκινητική βραδιά παλιών συμμαθητών αλλά και καθηγητών τους, μια συγκέντρωση με ιδιαίτερη χαρά αναμνήσεις που σίγουρα θα επαναλάβουν στα επόμενα χρόνια.