Ανακοίνωσε μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας ο πρόεδρος ΓΣΑ Δήμος Περπερίδης (βίντεο)

Ανακοίνωσε μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας ο πρόεδρος ΓΣΑ Δήμος Περπερίδης (βίντεο)

Έκτακτη συνέντευξη τύπου για τα τεκταινόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, παραχώρησε ο πρόεδρος Δήμος Περπερίδης το απόγευμα της Τρίτης.

Η συνέντευξη τύπου έγινε στα γραφεία του Συλλόγου και ο κ. Περπερίδης αναφέρθηκε στους στόχους για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε μεταγραφές και ζήτησε την συμμετοχή του κόσμου για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αρχικά ανέφερε ότι η ομάδα, στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά  και στόχος είναι να συνεχίσει σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο.
Πρόσθεσε ότι από οικονομικής άποψης δεν μπορεί να προσφέρει όσα ο κ. Ντελόπουλος γιατί είναι διαφορετικού όγκου επιχειρηματίες, αλλά μπορεί να στηθεί η ομάδα με την ίδια όρεξη όπως και τον περασμένο χειμώνα.

Στη συνέχεια, καλωσόρισε στον Σύλλογο τον αδερφό του Γιώργο Περπερίδη ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Μίλησε για τους λόγους που ανανέωσε με τον προπονητή κ. Κούρτογλου και ανακοίνωσε την ανανέωση του περσινού προπονητικού τιμ, τον βοηθό προπονητή Άκη Κρανά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Φώτη Καραγιώργο.

Ο πρόεδρος συνέχισε με την ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφών αναφέροντας πρώτη την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Φλίγκου, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στην Γ' Εθνική και έπαιζε στον Σαρακηνό μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Ο κ. Περπερίδης ανακοίνωσε την επιστροφή του Παναγιώτη Κοντοβά στον Γ.Σ.Α.και  ότι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βασίλη Καραλούλη που αγωνιζόταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Τέλος ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου Σωτήρη Τσάτσου που έχει 90 συμμετοχές στην Α' Εθνική, 90 στην Β' και 350 στην Γ' Εθνική. "Η απόκτησή του σημαίνει ότι ο Αλμυρός πάει για πρωταθλητισμό" ανέφερε ο κ. Περπερίδης "αλλά χρειάζεται και η  στήριξη του κόσμου".

Τέλος, ο πρόεδρος σημείωσε ότι ο Κ. Ντελόπουλος θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια αλλά σαν χορηγός και όχι επενδυτής και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους επιχειρηματίες της περιοχής για να στηρίξουν την ομάδα.

Ο κ. Γιώργος Περπερίδης τόνισε ότι η μεγάλη δύναμη της περιοχής είναι ο ΓΣΑ και όλοι (κόσμος, τοπικοί παράγοντες, επιχειρηματίες) πρέπει να βοηθήσουν τον Σύλλογο να πάει ψηλά.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: