Ανακοίνωση-απάντηση δημάρχου Αλμυρού για τις καταγγελίες Χατζηκυριάκου

Ανακοίνωση-απάντηση δημάρχου Αλμυρού για τις καταγγελίες Χατζηκυριάκου

Ανακοίνωση
Προς ενημέρωση όλων των πολιτών θα πρέπει να αναφερθώ στην προηγούμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής που ο γνωστός καθ’ εξής υβριστής χτύπησε και πάλι, υβρίζοντας με για ακόμη μια φορά με τον χειρότερο τρόπο, αποκαλώντας με «ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ», επαναλαμβάνοντάς τα πάνω από 20 φορές, γιατί στην εισήγησή μου για την τροποποίηση του ΟΕΥ, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της εκτελεστικής επιτροπής, αντί να πω ότι θα συνεδριάσει στη συνέχεια το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, είπα ότι θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Απαντώντας του, του είπα ότι είναι απαράδεκτο να με υβρίζει για ένα λεκτικό λάθος και αυτός εξακολουθούσε να με υβρίζει με τις ίδιες φράσεις, φωνασκώντας.
Τελικά ποιον νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει αυτός ο κύριος;

Γιατί προσπαθείς να παραστήσεις το θύμα  όταν σήμερα είναι γνωστά σε όλους τους δημότες, τα βίντεο των συνεδριάσεων;

Τι προσπαθείς να πεις στους δημότες ότι καθόσουν ήσυχα και ότι ένας τρελός Δήμαρχος σε πέταξε έξω στα καλά καθούμενα; Δεν σκέφτηκες ότι μέσα στην αίθουσα υπήρχαν και άλλα 6 άτομα της Εκτελεστικής Επιτροπής τα οποία δεν είδαν τίποτα από αυτά;

Ποιος έδωσε το δικαίωμα σ’ αυτόν τον κύριο, στο προηγούμενο Δημοτικό συμβούλιο να αναφερθεί στον πατέρα μου (που για μένα αποτελεί πρότυπο και είμαι υπερήφανος γι’ αυτόν που γύρισε από την Αλβανία με 7 παράσημα) να τον απαξιώνει υβρίζοντάς τον;

Και ξέρετε τι έκανα αγαπητοί μου δημότες; Αποχώρησα από την αίθουσα δίνοντας τόπο στην οργή.

Όλη αυτή η συμπεριφορά  και το παρατεταμένο υβρεολόγιο σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια είναι αποτέλεσμα φοβίας του. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας απαντήσει για σωλήνες και σωληνάκια καθώς και για ηλεκτρολογικό υλικό που ο ίδιος παρέλαβε.

Υπήρχε επιτροπή παραλαβής του Δήμου; Ναι ή όχι;
Και ποιος ο λόγος να υπογράψεις τα τιμολόγια ως παραλαβών;

Κύριε Χατζηκυριάκο,
Οι δημότες δεν μας ψήφισαν σαν Δημοτική Αρχή για να βγαίνεις εσύ σε κάθε συμβούλιο και να βρίζεις τις οικογένειες μας και εμάς τους ίδιους. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι αν συνεχίσεις αυτή την τακτική, θα επιληφθούμε όλα τα μέτρα που πηγάζουν από το Δημοτικό Κώδικα προς συμμόρφωση σου.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού
Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης