Ανακοίνωση Παρόντων μελών εκτελεστικής Επιτροπής για το περιστατικό Εσερίδη-Χατζηκυριάκου

Ανακοίνωση Παρόντων μελών εκτελεστικής Επιτροπής για το περιστατικό Εσερίδη-Χατζηκυριάκου

Ανακοίνωση των Παρόντων Μελών

Ανακοίνωση των Παρόντων Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού κατά την συνεδρίαση της 7-7-2017: Σχετικά με το περιστατικό το οποίο συνέβη κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλμυρού την Παρασκευή 7-7-2017 και ώρα 10.30 π.μ. και στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Χατζηκυριάκος σε δημοσίευμά του  αποκρύπτοντας την αλήθεια. Ο παραπάνω πρώην Δήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος κλήθηκε να παρευρίσκεται στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου στην οποία και εμφανίστηκε προκατειλημμένος και εριστικός προς όλους. Επικαλούμενος ένα λεκτικό λάθος του Δημάρχου κατά την εισήγηση του θέματος ο οποίος αντί να πει ότι θα πρέπει να συνεδριάσει στην συνέχεια και το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, είπε ότι θα πρέπει να συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, τότε άρχισε με απαράδεκτο τρόπο να εξυβρίζει τον Δήμαρχο αποκαλώντας τον αλήτη και ψεύτη. Επαναλαμβάνοντας τις λέξεις αυτές πάνω από είκοσι φορές.

Σε παρατήρηση του Δημάρχου ότι πρέπει να βγει έξω από την αίθουσα διότι δημιουργεί αναταραχή απευθυνόμενος στον Δήμαρχο του φώναζε ότι «άμα είσαι άντρας έλα να με πετάξεις εσύ έξω».

Τελικά εξήλθε της αίθουσας μετά από προτροπή όλων των υπολοίπων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, πλην του Δημάρχου που παρέμεινε καθήμενος, οι οποίοι αγανακτισμένοι προσπάθησαν να σταματήσουν την αναταραχή που δημιουργήθηκε κατά την συνεδρίαση.

Για μια ακόμη φορά ο Δήμος Αλμυρού έζησε ένα αποτυχημένο σόου του πρώην Δημάρχου, Ε. Χατζηκυριάκου.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ