Απάντηση στον κ. Τσούτσα Δημήτριο, από το Συνδυασμό «ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Απάντηση στον κ. Τσούτσα Δημήτριο, από το Συνδυασμό «ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Απάντηση στον κ. Τσούτσα Δημήτριο, από το Συνδυασμό
«ΑΛΜΥΡΟΣ – ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»

Προς αποκατάσταση της αλήθειας κ. Τσούτσα,
η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χρηματοδότηση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από το Αργιλοχώρι μέχρι τον Ενιπέα, ήταν ομόφωνη και αφορά στη χρηματοδότηση του έργου από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ». To δάνειο βαρύνει το Υπουργείο Εσωτερικών και όχι το Δήμο, όπως γίνεται πανελλαδικά.
Μας κάνει εντύπωση ότι δε γνωρίζετε πως για να λάβει ένα δάνειο ο Δήμος, απαιτείται απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και να βάλει υποθήκη σε δημοτική περιουσία. Δεν πήρατε χαμπάρι 5 χρόνια τώρα ότι τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί;  Πώς μπορείτε να λέτε αστήρικτα και ανεύθυνα να διαδίδετε πράγματα, όταν όλα αποφασίζονται στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, όπου συμμετέχετε.  Ως προς το θέμα που αναφέρεστε στο 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ€ που μας παραδώσατε, να σας θυμίσω ότι είχατε «ξεχάσει» να πληρώσετε όλα αυτά που χρωστούσατε. Θα σας είμασταν πάρα πολύ ευγνώμονες, αν είχατε πληρώσει 840.000€ που χρωστούσατε προς τους αιρετούς, 750.000€ από προφορικές συμφωνίες με εργολάβους, αν είχατε πληρώσει τις καθαρίστριες των σχολείων, τους υπαλλήλους στο Ωδείο, τους Υπαλλήλους στη Μέριμνα και Βοήθεια στο σπίτι, το ΚΔΑΠ, καθώς και όλους τους προμηθευτές της περιοχής που τους χρωστούσατε, τα τραπεζώματα που εσείς είχατε κάνει στο Κουρί και αλλού στον Αλμυρό, τη Βιβλιοθήκη και τέλος τα χρέη που αφήσατε από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.
κ. Τσούτσα,
πολλοί δημότες μας μπορεί να σας θυμίσουν ότι κατά το διάστημα που περιφερόσασταν ως αποτυχών Υποψήφιος Δήμαρχος κατά ποιου καταφερόσασταν και με ποιους χαρακτηρισμούς.