Αποκάλυψε πως παραμένει στην Εθνική ο Σκίμπε

Αποκάλυψε πως παραμένει στην Εθνική ο Σκίμπε

Τη βεβαιότητά του πως θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κροατία, ο Μίκαελ Σκίμπε.

"συνεχίσω αποτύγχαμε. Πρέπει να πατήσουμε την επανεκκίνηση. Είμαστε σε καλό δρόμο, όμως. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσω στον πάγκο, έχω πολύ καλή σχέση με την Ομοσπονδία και κυρίως με τους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα πορευτουμε παρεα για τα δύο επόμενα χρόνια και ελπίζω και πιστεύω πως θα προκριθούμε στο επόμενο Euro. Έπρεπε να φτιάξω ξανά μια ανταγωνιστική ομάδα.

Και το έκανα, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Στα φιλικά με Ολλανδία και Αυστραλία δείξαμε ότι είμαστε ξανά εδώ. Το πρόβλημα της εθνικής μας είναι ότι δεν φτιάχνουμε ευκαιρίες και σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε κυρίως. Είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες όπως ο Μήτρογλου ας πούμε, δεν υπάρχουν αρκετοί Έλληνες επιθετικοί. Στις ελληνικές ομάδες δεν υπάρχουν πολλοί επιθετικοί που να είναι Έλληνες. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ήρθαν κάποιοι νέοι πάικτες που είναι πολύ καλοί, όπως ο Δώνης που είναι πολύ ταλαντούχος και ένας ταχύτατος επιιθετικός. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί" σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

www.nooz.gr