Αυξημένη η ζήτηση για το Polestar 1

Αυξημένη η ζήτηση για το Polestar 1

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της φίρμας η αυξημένη ζήτηση για το Polestar 1 αναμένεται να οδηγήσει σε διπλασιασμό της παραγωγής του.
Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή πώλησης του Polestar 1, ωστόσο το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει το μοντέλο ξεπερνά κάθε προσδοκία. Aυτό δήλωσε ο CEO της εταιρείας κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η ετήσια παραγωγή θα διπλασιαστεί σε σχέση με το στόχο των 1.500 μονάδων που είχε τεθεί αρχικά.

Ο επικεφαλής  της φίρμας, Jon Goodman, ανέφερε επίσης πως μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να καταβάλλονται προκαταβολές ύψους 2.500 ευρώ, ενώ η τιμή του-σύμφωνα με εκτιμήσεις- θα αγγίξει τις 150.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως σε τεχνικό επίπεδο το κουπέ αμάξωμα βασίζεται στην πλατφόρμα SPA, που γνωρίσαμε μέσω των νέων μοντέλων της Volvo, και παίρνει κίνηση μέσω ενός υβριδικού συστήματος συνολικής ισχύος 600 ίππων και 1.000 Nm ροπής (μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 150 χιλιόμετρα). Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 2λιτρος τούρμπο βενζίνης της Volvo θα συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που θα είναι τοποθετημένοι σε κάθε έναν από τους πίσω τροχούς.

πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ