Αυτά θα ήταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pony εάν έβγαινε στην παραγωγή...

Αυτά θα ήταν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Pony εάν έβγαινε στην παραγωγή...

Το όνειρο για την κατασκευή ενός ελληνικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής ολοένα και απομακρύνεται. Το project με το θρυλικό Pony που μεγάλωσε γενιές και γενιές έχει παγώσει και  ποιος Έλληνας δεν θα ήθελε να υπάρχει και να παράγεται ένα ελληνικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγήςελπίδες για να το δούμε να περνά τη γραμμή παραγωγής έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να το συγκρίνουν με μοντέλα γνωστών εργοστασίων, ωστόσο το σύγχρονο Pony, αν και εφόσον παραγόταν, θα στόχευε τόσο σε συγκεκριμένο κοινό στην Ελλάδα όσο και σε συγκεκριμένες χώρες. Ο σκοπός του επικεφαλής της μάρκας Πέτρου Κοντογούρη δεν ήταν να κοντράρει τα μοντέλα που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε αλλά να κατασκευάσει ένα αυτοκίνητο που ο ιδιοκτήτης του θα το θεωρεί προέκταση του εαυτού του.

Σημαντικό στοιχείο σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα ήταν η απλότητα που θα έδινε τη δυνατότητα στον οδηγός να μπορεί να του βάζει ακόμα και... χέρι και σε ορισμένες περιπτώσεις να το επισκευάζει μόνος του.
Δείτε τις εντυπώσεις των Γερμανών από το ελληνικό Pony από παλαιότερο ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης...

Απλή κατασκευή
Επιδόσεις και πολυτελή gadget δεν βρίσκονται στην «ατζέντα» του Pony, αν και εφόσον αυτό ξεκινούσε να παράγεται. Απλό στην κατασκευή και με βασικό στοιχείο να αντέχει στην σκληρή χρήση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του που έχει ονειρευτεί ο Πέτρος Κοντογούρης και εύχονται όλοι Έλληνες να γίνει κάποτε πράξη...

zougla.gr