Αχιλλέας Αχιλλείου - Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων 0-2 (φωτογραφίες)

Αχιλλέας Αχιλλείου - Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων 0-2 (φωτογραφίες)

Ο Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων ήταν ο νικητής με σκορ 0-2 απέναντι στον Αχιλλέα

Ο Ηρακλής Αγ. Θεοδώρων ήταν ο νικητής με σκορ 0-2 απέναντι στον Αχιλλέα, στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αχιλλείου για την 5η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΘ. Ακολουθεί ανακοίνωση του Αχιλλέα Αχιλλείου για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας στην έδρα μας στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή Α.Θ με σκορ 0-2. Η ομάδα μας έχασε από δικά της λάθη αφού ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο χωρίς όμως να έχει καλή απόδοση.
Ήταν ένα παιχνίδι όπου ανεξήγητα είχαμε μεγάλη πίεση και άγχος για να κερδίσουμε γιατί το θέλαμε πολύ να πάρουμε την πρώτη μας νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, . Πιστεύω ότι το άγχος μας λειτούργησε ανασταλτικά με αποτέλεσμα να κάνουμε αστεία λάθη στο ξεκίνημα, τη στιγμή που η άμυνα μας ήταν πολύ καλή. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, είχαμε κακή εικόνα στην επίθεση και αυτό δεν μας επέτρεψε να βρούμε ρυθμό.
Αλλά όταν ένα παιχνίδι κρίνεται στα τελευταία λεπτά, όλα μπορούν να γίνουν και τελικά ο Ηρακλής Α.Θ ήταν αυτός που πήρε τη νίκη,μετά από πολλά χρόνια.
Για εμάς αυτό το αποτέλεσμα δεν σημαίνει τίποτα απλά μας δίνει χρόνο για να δουλέψουμε γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα. Το ταμείο μας σίγουρα θα το κάνουμε στο τέλος. Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς και για εμάς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ; Χ. Σχουλης. Α. Στεργιου.Σ. Χασιωτης. Ε.Λουζι. Β. Μόσχος(45'Α.Τσεκουρας)Δ.Τσουκαρας. Α. Δρόσος Σ. Ξινός (70' Ι.Ξιδης).Σ. Σπανός. Β. Μπούρας(63'Ε.Ζαρας).Ι. Παναγιώτου(85'Σ. Δρόσος)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: