Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο και στη Μαγνησία

Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο και στη Μαγνησία

Κακοκαιρία αναμένεται το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την ΕΜΥ, η οποία κατά διαστήματα θα πλήξει την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και το απόγευμα πιθανώς την Ήπειρο και η δυτική Μακεδονία. Επίσης από τις απογευματινές ώρες τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τη Θράκη, τη Θεσσαλία και πιθανώς τις Σποράδες.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, η κακοκαιρία θα επηρεάσει κατά διαστήματα την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και μέχρι και τις βραδινές ώρες την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα (περιλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησος και πιθανώς τις Σποράδες και την Εύβοια.

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου η κακοκαιρία θα πλήξει κατά διαστήματα μέχρι και τις απογευματινές ώρες την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τη Χαλκιδική και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, παρά την εξασθένηση των φαινομένων ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.

http://volos.ert.gr