Βόλος: Βραζιλιάνα ήρθε από τη Γερμανία και εκδίδονταν αντί 150 €

Βόλος: Βραζιλιάνα ήρθε από τη Γερμανία και εκδίδονταν αντί 150 €

Ακόμη μία περίπτωση μαστροπείας, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια μια 33χρονη

από τη Βραζιλία, απασχολεί από χθες την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά από άλλες παρόμοιες υποθέσεις που έγιναν γνωστές τέλη Μαΐου και Μαρτίου φέτος και μέσα Νοεμβρίου 2017 αντίστοιχα. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με πανελλαδική δράση που φέρνει κορίτσια νεαρά από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αδράς αμοιβής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ιστοσελίδα που είχαν εντοπίσει και στο παρελθόν, αγγελίες για ερωτικές συνευρέσεις με διάφορες γυναίκες. Αστυνομικός της Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης και έκλεισε ραντεβού με την 33χρονη έναντι 150 €.

Το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου και όταν ο αστυνομικός «πελάτης» παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα και όταν η κοπέλα τα έλαβε προσήχθη στην Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε η νεαρή ήρθε στο Βόλο από την Γερμανία, με διαμεσολαβητή συμπατριώτισσά της γυναίκα, η οποία διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Η 33χρονη Βραζιλιάνα βρίσκονταν στην Ελλάδα εδώ και 20 περίπου ημέρες. Πριν από το Βόλο βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται νόμιμα στη χώρα, ενώ στην κατοχή της, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσό ύψους περίπου 1.000 € που είχε από αντίστοιχα ραντεβού και συνευρέσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έμενε μέχρι αύριο στο Βόλο και στη συνέχεια θα έφευγε.

Η 33χρονη προσήχθη, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

www.magnesianews.gr