Βόμβα στη Superleague. Τέλος η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Βόμβα στη Superleague. Τέλος η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Νέα… εποχή στα τηλεοπτικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την απόφαση της NOVA να τερματίζει πρόωρα τη σύμβαση της με τη Superleague.

Η NOVA αποφάσισε να μην συνεχίσει τις συζητήσεις για την κεντρική διαχείριση και άσκησε το μονομερές δικαίωμά της για τον πρόωρο τερματισμό της σύμβασης της με τις 15 ΠΑΕ της Superleague για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.

Έτσι, το συνδρομητικό κανάλι θα προβάλει κανονικά την ποδοσφαιρική σεζόν μέχρι το τέλος της και στη συνέχεια θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της υπογραφής διμερών συμβάσεων με ομάδες, όπως είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία της NOVA με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2017 και ισχύει και για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Οι συμβάσεις που θα πραγματοποιηθούν με τις ΠΑΕ θα είναι προσαρμοσμένο στα σημερινά οικονομικά δεδομένα της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς.

Σε ανακοίνωση της για το θέμα, η Forthnet A.Ε. αναφέρει:

“ Η εταιρεία Forthnet A.Ε. (στο εξής η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι, ασκώντας σχετικό συμβατικό δικαίωμά της, προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της (που περιλαμβάνει δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης) με την διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, Super League, για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019. Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με το άρθρο 17 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 για την κατάχρηση της αγοράς (MAR) και την παράγραφο 4.1.3.6. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει.”

madata.gr