Β. Χατζηκυριάκος: Μαζί ξεκινήσαμε! Μαζί αλλάξαμε τον Δήμο! Μαζί και πιο πολλοί συνεχίζουμε!

Β. Χατζηκυριάκος: Μαζί ξεκινήσαμε! Μαζί αλλάξαμε τον Δήμο! Μαζί και πιο πολλοί συνεχίζουμε!

Β. Χατζηκυριάκος: Μαζί ξεκινήσαμε!
Μαζί αλλάξαμε τον Δήμο! Μαζί και πιο πολλοί συνεχίζουμε!

Μέσα σε ένα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο “Αρχοντικό” στο Κουρί η πρώτη, μεγάλη συγκέντρωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Στους συγκεντρωμένους μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης και αυριανός Δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος. Αφού τους ευχαρίστησε για την συγκινητική τους παρουσία, πρόταξε το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών για τον Δήμο Αλμυρού.

«Οι εκλογές, γίνονται μέσα σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής και πολιτικής κρίσης, με την κοινωνία γονατισμένη από όλα τα βάρη που κλήθηκε να σηκώσει τα τελευταία χρόνια. Ταυτόχρονα, εμφανίστηκαν και όλες οι παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος που γέννησαν την κρίση.»

Στη συνέχεια, τόνισε πως η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ υπάρχει και αναπτύσσεται τα τελευταία 17 χρόνια και μάλιστα τις τάξεις της πυκνώνουν συνεχώς νέοι άνθρωποι, με όραμα, ιδέες και θέληση να δουλέψουν ανυστερόβουλα για να προσφέρουν στον τόπο τους, αλλά και άξιοι συμπολίτες με διαδρομή και εμπειρία στα κοινά. Αυτή η σύνθεση και η ανανέωση είναι και η μεγάλη επιτυχία της παράταξής μας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αρκετοί συνδημότες», συνέχισε, «ίσως να αναρωτιούνται: Γιατί ξανά;

Η  απάντηση είναι μία: Γιατί μπορούμε και θέλουμε. Γιατί  έχουμε μέσα  μας  τη διάθεση  για προσφορά.

Γιατί επιβάλλουν οι συνθήκες να πάρουμε  και πάλι στα  χέρια μας  την ευθύνη για  τον τόπο μας.

Αποφασιστικοί, έμπειροι, ενωμένοι και ανανεωμένοι

Γιατί τα πέντε χρόνια της απερχόμενης δημοτικής αρχής, βύθισαν το Δήμο μας, στο τέλμα και την οπισθοδρόμηση.

Γιατί δίχασε την κοινωνία με το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε.

Γιατί χάθηκε το ανθρώπινο πρόσωπο της  τοπικής αυτοδιοίκησης. Αρχή και αξία  κυρίαρχη  και μάλιστα στις  δύσκολες  μέρες  που ζούμε και έχουμε τόση ανάγκη από αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή.

Γιατί ανακόπηκε  η δημιουργική πορεία των μεγάλων έργων προοπτικής και ανάπτυξης. Παραδώσαμε συμβασιοποιημένα έργα, ύψους 50.000.000 ευρώ στην απερχόμενη δημοτική αρχή, τα οποία στάθηκε ανίκανη να διαχειριστεί, καθώς επίσης και δημοτικό Ταμείο ύψους 1.200.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα, μέσα σε μια σύντομη θητεία, καταφέραμε να ενοποιήσουμε τους Δήμους της επαρχίας Αλμυρού σε έναν Δήμο, έργο τεράστιο και κόπος πολύς, από τα οποία η απερχόμενη δημοτική αρχή, δεν σεβάστηκε τίποτα απολύτως”.

Και κατέληξε ο Βαγγέλης Χατζηκυριάκος απευθυνόμενος στους υποψήφιους του συνδυασμού:

Εμείς,  ο αυτοδιοικητικός  συνδυασμός,  με  αναφορά σε όλους τους, πολιτικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους, με  εμπειρία και νέα  μέλη θα δώσουμε μαζί με όλους τους δημότες  τον αγώνα  της νίκης και της ελπίδας.

Οι στόχοι μας  είναι:

Να αναδείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης.
Να αναδείξουμε  τις αξίες  και τις αρχές  της δημοκρατίας.
Της συναίνεσης και της αλληλεγγύης.
Να συνεχίσουμε την εκτέλεση των μεγάλων έργων που οραματιστήκαμε και ξεκινήσαμε.
Να ανασύρουμε από τα  συρτάρια του Δήμου, μελέτες ξεχασμένες και να  τις υλοποιήσουμε, χωρίς φυσικά να αδιαφορήσουμε για ό,τι θετικό βρούμε από την απερχόμενη δημοτική αρχή.
Να προγραμματίσουμε όπως και στο παρελθόν πράξαμε, με την ικανότητα και εμπειρία  που διαθέτουμε , να εντάξουμε  νέα  έργα,  στη καινούργια  προγραμματική περίοδο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που έρχεται για το μέλλον της περιοχής μας.
Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να ξεκινήσουμε!!

Να εκφράσουμε τη σιγουριά πως θα μπορέσουμε να αφήσουμε οριστικά πίσω όλα αυτά που μας πληγώνουν και δεν μας ταιριάζουν ως δημότες

Στο διάστημα που απομένει ως τις εκλογές, εσείς θα είστε η φωνή και η καρδιά της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ και θα τη φτάσετε σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Είμαστε  αισιόδοξοι. Στείλτε  το μήνυμα της νίκης σε κάθε  γωνία του Δήμου μας.

Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη , στο κριτήριο και τη γνώμη των συμπολιτών μας.

Οι συμπολίτες μας, έχουν τις ανάγκες τους, τα προβλήματά τους, έχουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους.

Είναι η ώρα να τους μιλήσουμε με θάρρος και αισιοδοξία, να τους κάνουμε συμμέτοχους στην προσπάθειά μας!!

Έτσι θα είναι πιο σίγουρη η νίκη μας!!

Είναι η ώρα να τους πούμε πως

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ!!!

ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!

ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!