Γ.Σ. Αλμυρού - Αστέρας Ιτέας 1-0 (βίντεο&φωτογραφίες)

Γ.Σ. Αλμυρού - Αστέρας Ιτέας 1-0 (βίντεο&φωτογραφίες)

Ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Ιτέας στο παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο του Αλμυρού «Αθανάσιος Ραγάζος», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σαββίδης με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού.

Ο τεχνικός του Γ.Σ. Αλμυρού, Κώστας Σταματίου, προτίμησε να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Σταυράκης. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε ο Καψιώτης, ενώ το αριστερό ο Μπαρούτας. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Χολέβας και Στουρνάρας. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Αλεξανδρής και Σαββίδης. Μπροστά τους στο άξονα τοποθετήθηκε ο Κιπτίου, ο οποίος είχε ρόλο «δεκαριού». Στις πτέρυγες επιχειρούσαν ο Κοντοβάς από τη δεξιά πλευρά και ο Μιχάλης από την αριστερή. Τέλος, για τη θέση του σέντερ φορ προτιμήθηκε ο Φλίγκος.

Οι «κυανόλευκοι» ήταν ανώτεροι των φιλοξενούμενων, είχαν την κατοχή της μπάλας με το μέρος τους, ενώ δημιούργησαν αρκετές φάσεις.

Οι δύο ομάδες μέτρησαν αμφότερες από μία αποβολή, καθώς τόσο ο Ζανιάς στο 81’, όσο και ο Κοντοβάς στο 83’ αποβλήθηκαν, δεχόμενοι δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Αλεξανδρής (83’ Θωμαΐδης), Χολέβας, Σαββίδης, Κιπτίου (87’ Κόκκας), Στουρνάρας, Φλίγκος, Μιχάλης (46’ Σκοπελίτης), Κοντοβάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Αντωνόπουλος, Γρίβας, Ζανιάς, Πανάκης, Κοντογιώργος (74’ Βάσος), Τοπούζι (64’ Σεΐτι), Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Μαλισόβας, Γεωργουσόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: