Δήλωση Δημάρχου Αλμυρού για την αποστρατεία του υποστράτηγου Ιωάννη Τόλια

Δήλωση Δημάρχου Αλμυρού για την αποστρατεία του υποστράτηγου Ιωάννη Τόλια

Με ανάμικτα συναισθήματα πληροφορήθηκα την αποστρατεία του Υποστράτηγου Ιωάννη Τόλια, Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή Θεσσαλίας.
Η γνωριμία μας μετράει από το 1991, όταν πρωτοήρθε σαν υπαστυνόμος στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Άνθρωπος με ήθος, αρχές και αξίες, που υπηρέτησε την Ελληνική Αστυνομία με αυτοθυσία και αυταπάρνηση. Ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην υπηρεσία του όσο και στο κοινωνικό σύνολο, λειτουργούσε πάντα με γνώμονα την προστασία του πολίτη.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την κρίση που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, επιτελούσε το έργο του πάντα με σεβασμό στο θεσμό της Αστυνομίας και τους συναδέλφους του.
Η αποστρατεία του θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια τόσο για την Αστυνομία όσο και για την κοινωνία, καθώς ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με αρετές και εξαίρετο χαρακτήρα σαν του Γιάννη Τόλια.
Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συνεργασία μας και του εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία από εδώ και πέρα. Είμαι βέβαιος πως με ότι αποφασίσει να ασχοληθεί θα το κάνει με την ίδια αγάπη και αφοσίωση.
                                                                   
Ο Δήμαρχος Αλμυρού
Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης