Δήλωση Δημάρχου Αλμυρού για τον θάνατο του Δημ. Νικοβιώτη

Δήλωση Δημάρχου Αλμυρού για τον θάνατο του Δημ. Νικοβιώτη

Ο Δημήτρης Νικοβιώτης, πατέρας του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμο Αλμυρού, εντοπίστηκε  νεκρός σε δύσβατη περιοχή της Όθρυος, από την μεριά της Φθιώτιδας . Σύμφωνα με πληρορφορίες, ο άτυχος κτηνοτρόφος εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς και τον σκύλο της 7ης ΕΜΑΚ. Φαίνεται ότι αποπροσανατολίστηκε από την ομίχλη και κάποια πτώση σε άγνωστο μονοπάτι, στάθηκε μοιραία για τον 74χρονο, που αγνοούνταν από το περασμένο Σάββατο.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

Ως Δήμαρχος Αλμυρού αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Διοικητή κ. Γεώργιο Ματζουράνη και τους χειριστές των αεροσκαφών της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού, την ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και Λάρισας, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, κ. Ιωάννη Τόλια, τον Διοικητή, κ. Χαράλαμπο Πόζογλου και το Προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου,  τον Διοικητή κ. Παναγιώτη Γκουγκουτούδη και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού, τον Διοικητή, κ. Αλέξανδρο Σκορδά και το Προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, καθώς και όλους τους εθελοντές πολίτες που με υπεράνθρωπες προσπάθειες συμμετείχαν στις έρευνες του εκλιπόντος, Δημητρίου Νικοβιώτη.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλμυρού, οι εργαζόμενοι του Δήμου και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο συνεργάτη, Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Νικοβιώτη για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα.

Εύχομαι ο ίδιος και η οικογένεια του, να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο να απαλύνουν τον πόνο τους και να αντιμετωπίσουν την τόσο ξαφνική και απρόσμενη απώλεια που βιώνουν.
                                                                                                       

Ο Δήμαρχος Αλμυρού
Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης