Δήμητρα - Διαγόρας 0-0 (φωτογραφίες)

Δήμητρα - Διαγόρας 0-0 (φωτογραφίες)

Σε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου και από τις δύο πλευρές, Δήμητρα και Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο ντέρμπι κορυφής της Α' ΕΠΣΘ. Το ματς είχε λίγο θέαμα και πολλά νεύρα κι ένταση, ενώ το στοιχείο που το χαρακτήρισε ήταν οι πέντε αποβολές, τρείς για τους γηπεδούχους και δυο για τους φιλοξενούμενους.

Πολλά παράπονα εκφράστηκαν από τις δυο πλευρές για το πειθαρχικό έλεγχο που άσκησε ο διαιτητής Καλατζής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Στην επανάληψη μπήκαν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι μέχρι τη στιγμή που άρχισε ο "χορός" των αποβολών.  

Συγκεκριμένα στο 55' ο Αργύρης Κυριάκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Ακολούθησε συμπλοκή με το διαιτητή  να μοιράζει κόκκινες κάρτες σε άλλους τρεις παίκτες. Τον Θωμαΐδη για τους γηπεδούχους και τους Τάσο Κυριάκο και τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Βουραζέρη για τους φιλοξενούμενους. Στο 80' η Δήμητρα έμεινε με 8 παίκτες όταν ο Στ. Τσιάσιος είδε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Από το χρονικό σημείο που οι δυο ομάδες έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπράνος, Καψιώτης, Νικηφοράκης, Κυριάκος, Στεφανής, Τσίατσιος, Κρανάς, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης (65’ Τιμπλαλέξης), Αραπίτσας (71’ Κακλιάς)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Καλιακούδας (46’ Λ. Καραμανλής), Καραπλιάγκος, Κουβελάς ( 85’ Θ. Βαλωτής), Λάιος, Αλαμάνης (55’ Τσιότρας), Κυριάκος, Γουτούλης