Δελτίο της Ένωσης Επαγγελματο-βιοτεχνών- Εμπόρων και Εστίασης Αλμυρού για τον χορό

Δελτίο της Ένωσης Επαγγελματο-βιοτεχνών- Εμπόρων και Εστίασης Αλμυρού για τον χορό

Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. :

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας κόψαμε ως Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Κτήματος Παπαθανασίου -Τιμπλαλέξη.
Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, για τη μεγάλη τους προσφορά στη λαχειοφόρο μας, αλλά και την τοπική κοινωνία για την συμμετοχή της στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Θεωρούμε ότι έγινε, ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση των σχέσεων αλληλεγγύης, συνεργασίας και συναδελφικότητας μεταξύ των μελών μας, αλλά και για την αμοιβαία αλληλεπίδραση με τους πολίτες - καταναλωτές της επαρχίας Αλμυρού. Είναι γνωστό, πως μόνο η εμπιστοσύνη στις μεταξύ μας σχέσεις, μπορεί να βάλει τις βάσεις για να υπερνικηθούν οι σημερινές δυσκολίες, που για πολλούς φαντάζουν ανίκητες.

Την εκδήλωση συντόνισε η αντιπρόεδρος κ. Μίνα Τελκή, ενώ ο Πρόεδρος κ. Κώστας Πανταζώνας ανέλαβε την κύρια ομιλία της εκδήλωσης!

Ο πατέρας Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε και φέτος την πίτα μας και μας ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές δουλειές! Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε να ‘ναι γερός, να μας αντέχει και «φωτισμένος» να μας καθοδηγεί!

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα τραγούδι για τον Αλμυρό μας….. μία διασκευή του γνωστού τραγουδιού «Αν θα μπορούσα τον κόσμο θα άλλαζα» του Φίλιππου Πλιάτσικα με νέους στοίχους, από τον κ. Γιώργο Τσιντσίνη, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

Στην ερμηνεία η ταλαντούχα Μαρία Αγγελή και τη συνόδεψε με την κιθάρα του, ο γνωστός σε όλους μας και φίλος, Φώτης Τάμπας!

Επίσης… κάτι πρωτοποριακό για τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε ένα θέαμα, που ο Αλμυρός δεν έχει ξαναζήσει!
Αerial live dance από την Αγγελική Μελή, χορογράφο και δασκάλα χορού, συνοδευόμενη από την αισθαντική φωνή του Φώτη Τάμπα!

Συγκίνηση, χαρά κι ευχές από την Αντιπεριφερειάρχη μας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, που έσβησε τη γενέθλια τούρτα της, μία ευγενική κίνηση από το ΔΣ.

Τις εκπλήξεις έκλεισε η δασκάλα χορού, χορογράφος και κριτής χορού στον Πανελλήνιο Σύλλογο Χοροδιδασκάλων και αθλητών, κ. Μαρίτα Τσάτσου, σε χορό oriental με silver wings!

Από πλευράς φορέων μαζί μας ήταν και τους ευχαριστούμε, ο κ. Χρήστος Καλέας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και μέλος της ΕΣΕΕΕ, από το Επιμελητήριο Μαγνησίας ο πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο κ. Βασίλειος Ζαχείλας Γεν. γραμματέας, ο κ. Νικόλαος Αγγελέτος οικονομικός επόπτης, ο κ. Γεώργιος Πλιάτσικας νομικός Σύμβουλος, ο κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και η κ. Λιάγκουρα Ελένη, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ο κ. Παναγιώτης Μπούντης μέλος της ΕΣΕΕ και ο κ. Γιάννης Τέας αντιπρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας ήταν ο γιατρός Νίκος Χαφτούρας, ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου και ο γιατρός Φώτης Χατζηδημητρίου.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, η υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος , η
Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Γεώργιος Καλτσογιάννης, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Μαρία Σταυραντώνη, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΛ κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Διοικητής Τροχαίας Βόλου, κ. Θανάσης Κουλούρης, ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αλμυρού κ. Παναγιώτης Τσιρογιάννης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Δρυμώνας, κ. Γκουκουτούδης Παναγιώτης, ο αντιπρόεδρος «Πρόταση Ζωής», αντιπρόεδρος Γηροκομείου Βόλου και πρόεδρος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου κ. Ευθύμης Ζιγγιρίδης και πρόεδροι και μέλη τοπικών φορέων και συλλόγων.

Η τυχερή της βραδιάς, που βρήκε το φλουρί, η κ. Φωτεινή Κατσαούνη, κέρδισε 1 δωροεπιταγή των 50 ευρώ, προσφορά της Ένωσης, να την εξαργυρώσει σε κάποια από τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, μία τούρτα από το ζαχαροπλαστείο «ο Τάσος» και 1 τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Art of Travel στον Αλμυρό !!!

Ευχαριστούμε τον Φώτη Τάμπα, τον δικό μας νέο καλλιτέχνη, που μας βοήθησε να οργανώσουμε και μας στηρίζει πάντα σε οτιδήποτε καινοτόμο και το συγκρότημα του Κώστα Ιγγλέζου και τη Βίκυ Πανταζή, που με το κέφι και τη ζωντάνια τους πρόσφεραν μια υπέροχη λαϊκή βραδιά στους καλεσμένους μας. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε, τους χορηγούς επικοινωνίας, almyrosinfo, almyros.gr και «Λαό του Αλμυρού», τη THESSALIA TV, το ASTRA TV και τα Ζαχαροπλαστεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, ΝΕΦΕΛΗ και ΤΑΣΟΣ για τη χορηγία της βασιλόπιτας.

Ευχαριστούμε το ανθοπωλείο Ανθοδιακοσμήσεις – Κατσαούνη , το ανθοπωλείο Άνθη–Φυτά ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, το κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη, τη διακοσμήτρια Ελένη Χατζηδημητρίου, τη μεταφορική εταιρία ΤΣΕΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ και το αρτοποιείο Μαλλιαρός για τη χορηγία των καρτών της εκδήλωσης.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και καλές δουλειές και το σύνθημα μας:

«Ψωνίζουμε στον Αλμυρό, επιλέγουμε τοπικά προϊόντα.

Στηρίζω τον τόπο μου, σημαίνει στηρίζω τον εαυτό μου».!

Μετά τιμής
Το Δ.Σ.