Δελτίο Τύπου για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros City–Zerelia Lakes»

Δελτίο Τύπου για τον 2ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού «Almyros City–Zerelia Lakes»

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού, διοργάνωσαν την Κυριακή  7 Οκτωβρίου 2018, τον 2ο  Ημιμαραθώνιο Αλμυρού με την επωνυμία «Almyros City – Zerelia Lakes», ο οποίος πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από αριθμό συμμετοχών.

Τόσο ο Ημιμαραθώνιος (21Km), όσο και οι παράλληλοι αγώνες που έλαβαν χώρα, όπως ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου (5Km) και οι παιδικοί αγώνες Γυμνασίου & Δημοτικού, προσέλκυσαν πολλούς αθλητές & δρομείς καθώς και μικρά παιδιά.

Συμμετοχές υπήρξαν από όλη την Θεσσαλία, όπως Λάρισα, Τύρναβο, Αγιά, Φάρσαλα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Παλαμά, Σοφάδες αλλά και Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λιβαδειά, Λαμία και φυσικά τον Βόλο και τον Αλμυρό. Όλοι οι συμμετέχοντες τόνισαν το υψηλό επίπεδο οργάνωσης, την πανέμορφη & μοναδική διαδρομή προς τις δίδυμες μετεωρικές «Λίμνες Ζερέλια», καθώς και την ασφάλεια που υπήρχε στον αγώνα, αποτέλεσμα της συμμετοχής σύσσωμου του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και φυσικά των πολλών εθελοντών του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Λιούπης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Βασίλειος Χατζόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Νικόλαος Καλλές, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού, κ. Αργύρης Ρούσσας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού, κα Μαρία Σταυραντώνη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ, κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Βαλαμούτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Βασίλης Μαμούρας, καθώς και Πρόεδροι Συλλόγων και Χορηγοί του αγώνα, οι οποίοι βράβευσαν τους πρώτους αθλητές των αγώνων.