Ελευθερία Παπαδοπούλου, αθλήτρια του βόλλεϋ με τίτλο διάκρισης καλύτερης μπλόκερ

Ελευθερία Παπαδοπούλου, αθλήτρια του βόλλεϋ με τίτλο διάκρισης καλύτερης μπλόκερ

Η Ελευθερία Παπαδοπούλου ξεκίνησε να παίζει βόλλεϋ σε ηλικία 8 χρονών στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού.

Ελευθερία Παπαδοπούλου: Σε αυτά τα χρόνια είχαμε πολλές διακρίσεις στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ. Την περίοδο 2016-2017 πήγα ως μεταγραφή στην Α.Ε.Λάρισας όπου αγωνιστήκαμε στην Α΄κατηγορία γυναικών. Την ίδια βγήκαμε πρωταθλήτριες κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ και φτάσαμε στις 8 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ελλάδος.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 μου δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία μεταγραφώ σε μια ομάδα της Super Volley Leage στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ήταν μια μυθική χρονιά. Αρχικά στο γυναικείο τμήμα του Άρη τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος Ελλάδος και είμαι χαρούμενη που μπόρεσα να συμμετάσχω.

Επίσης, βγήκαμε πρωταθλήτριες Ελλάδος με τις νεανίδες και τις κορασίδες όπου διακρίθηκα με τον τίτλο της καλύτερης μπλόκερ. Επίσης κατέκτησαν και την 1η θέση στις παγκορασίδες και με αυτήν την τελευταία επιτυχία σημείωσε το απόλυτο για φέτος ο Άρης εφόσον βγήκε τρεις φορές πρώτος στην Ελλάδα και μία φορά δεύτερος.

Ελπίζω τη χρονιά που θα μας έρθει να είναι τόσο πετυχημένη όσο και αυτή που μας πέρασε με το να μπορέσω να έχω συμμετοχή στην γυναικεία ομάδα.