Ενδιαφέρουσα ημερίδα στον Αλμυρό για Μεγάλες Τουριστικές Επενδύσεις (βίντεο&φωτο)

Ενδιαφέρουσα ημερίδα στον Αλμυρό για Μεγάλες Τουριστικές Επενδύσεις (βίντεο&φωτο)

Με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Μεγάλες Τουριστικές Επενδύσεις και Περιφερειακή Ανάπτυξη» από την Κοινότητα Διαλόγου Σύνθεσις, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού.

Η εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού με μεγάλη συμμετοχή με πρωτοβουλία του Χρήστου Τριαντόπουλου, προέδρου της Σύνθεσις και διδάκτορος πολιτικής οικονομίας, και εντάσσεται στον κύκλο διαλόγων «Ο Λόγος στους Νέους. Ο Λόγος στο Μέλλον».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, ο δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης, ενώ το παρόν έδωσαν, επίσης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών φορέων και των παραγωγικών φορέων της περιοχής.

Κατά την εκδήλωση τοποθετήθηκαν, αρχικά, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, Διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας και Πρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, ο κ. Κώστας Πανταζώνας, Επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, ο δήμαρχος Αλμυρού και θα ακολουθήσαν με εισηγήσεις τους ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, Στέλεχος Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Διαλόγου Σύνθεσις, η κα Νάντια Σαμαρά, Marketing and Branding Consultant in Tourism, και ο κ. Σοφοκλής Σκούλτσος, Διδάκτωρ Τουριστικού Σχεδιασμού και Μέλος ΣΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου
.
Ακολούθησε η τοποθέτηση του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, ο οποίος στάθηκε στις δυσκολίες και στα εμπόδια που αντιμετώπισε το επενδυτικό εγχείρημα της περιοχής όλα αυτά τα χρόνια, ανέπτυξε το όραμά του για την περιοχή και υπογράμμισε την προσήλωσή του σε αυτό το αναπτυξιακό εγχείρημα με οφέλη για την τοπική οικονομία, για τους νέους και για τις επόμενες γενιές.