Ενημέρωση Προέδρου Δημοκρατίας για προβλήματα δήμων Αλμυρού και Ζαγοράς

Ενημέρωση Προέδρου Δημοκρατίας για προβλήματα δήμων Αλμυρού και Ζαγοράς

Συνάντηση με την ΑΕ Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, είχαν χθες στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα, οι δήμαρχοι Αλμυρού Δ. Εσερίδης και Ζαγοραάς Παν. Κουτσάφτης συνοδευόμενοι από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.

Τον Δήμαρχο Αλμυρού συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Ηλ. Δαλακούρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Αργ. Ρούσσας και η εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα παιδείας και πολιτισμού κ. Μαρ. Σταυραντώνη, ενώ το δήμαρχο Ζαγοράς οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Απ. Κοντογιώργος, Απ. Σουλδάτος, Βασ. Ρεπανίδης και Κων. Μαργαρίτης.

Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της πρώην Υφυπουργού κ. Ζέττας Μακρή προκειμένου η ΑΕ ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να ενημερωθεί για τις περιοχές της Μαγνησίας τις οποίες επισκέφθηκε και ανακηρύχθηκε σε επίτιμο Δημότη.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Προκ. Παυλόπουλος, ενημερώθηκε για την πορεία των Δήμων, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως τον περασμένο χειμώνα, κ.ο.κ.