Ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες του Αλμυρού για την ψηφιακή πλατφόρμα almyros-mall.gr (βίντεο&φωτο)

Ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες του Αλμυρού για την ψηφιακή πλατφόρμα almyros-mall.gr (βίντεο&φωτο)

Δυνατότητα πρόσβασης στον ψηφιακό χώρο και δημιουργίας e-shop δίνει η Ενωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού στον εμπορικό κόσμο της περιοχής στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους επαγγελματίες και να προετοιμάσει τα καταστήματά να εισέλθουν στη νέα εποχή του εμπορίου.

Η Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων επ. Αλμυρού πραγματοποίησε παρουσίαση την περασμένη Τετάρτη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού παρουσία αρκετών επαγγελματιών της πόλης του Αλμυρού.

Η ψηφιακή πλατφόρμα θα ονομάζεται «almyros-mall.gr και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop), που θα «στήσουν» οι επαγγελματίες του Αλμυρού, προκειμένου να κάνουν μέσω αυτής τις πωλήσεις τους.

Ο πρόεδρος της Ενωσης, Παναγιώτης Μπούντης, ανέφερε ότι θα λειτουργεί για τις τοπικές επιχειρήσεις σαν ένα εργαλείο, για να μπορέσουν να προβληθούν περαιτέρω και να διεκδικήσουν το μερίδιο από τις ηλεκτρονικές αγορές που τους αναλογεί.
Η πλατφόρμα αυτή θα απευθύνεται και σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, όπως κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια που θα μπορούν επίσης να προβληθούν και να κλείνουν ραντεβού με τους επισκέπτες τους για διαδικτυακές δραστηριότητες.

Η πλατφόρμα θα αποτελέσει ένα πολυεργαλείο για την εμπορική αγορά, που θα υποστηρίζει και θα προστατεύει όλους τους επαγγελματίες» προσέθεσε ο ίδιος.

Την παρουσίαση almyros-mall.gr έκανε ο υπεύθυνος της εταιρείας που έχει αναλάβει το εγχείρημα κ. Αθ. Μπιντάκας.

Δείτε φωτογρεαφίες & βίντεο με όσα αναφέρθηκαν στην παρουσίαση: