Εντυπωσιακό θέαμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski στην Αμαλιάπολη (βίντεο&φωτο)

Εντυπωσιακό θέαμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski στην Αμαλιάπολη (βίντεο&φωτο)

Εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη στην Αμαλιάπολη όπου διεξήχθησαν αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski.

Ο  Δήμος Αλμυρού, ο Πανελλήνιος Όμιλος Τζετ Σπορτ (Hellenic Jet Sports Boating Association ) και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας - Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων συνδιοργάνωσαν τους αγώνες  για το  Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski ( Διεθνής αγώνας Acropolis Jet Raid Greece 2017 ) που πραγματοποιήθηκαν στην θαλάσσια περιοχή της Αμαλιάπολης Αλμυρού την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού κ. Αργύρης Ρούσσας τόνισε «Αυτή η εβδομάδα για τον Αλμυρό είναι εβδομάδα πανελληνίων και παγκοσμίων αγώνων, με την διεξαγωγή του RALLY και του JET SKI. Η προσπάθειά μας αυτή είναι στο ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, ώστε να μπορέσει ο Δήμος να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, διοργανώνοντας αυτούς τους αγώνες, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και τους επιχειρηματίες της περιοχής, να ικανοποιήσουμε όλους τους επισκέπτες που θα έρθουνε. Αισιοδοξούμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα να γίνει θεσμός για την περιοχή μας».

Οι αγωνιζόμενοι προσέφεραν μοναδικό θέαμα και όσοι παρακολούθησαν έμειναν εντυπωσιασμένοι, ενώ η όλη διοργάνωση έδωσε μια κοσμοπολίτικη νότα στο όμορφο γραφικό χωριό της περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: