Εξαρθρώνεται η συμμορία των ανηλίκων που "χτύπησε" σε Βόλο, Αλμυρό και Στυλίδα

Εξαρθρώνεται η συμμορία των ανηλίκων που "χτύπησε" σε Βόλο, Αλμυρό και Στυλίδα

Συμμορία σύστησαν ανήλικοι που κρατούνται

στο ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και «ρήμαξαν» επιχειρήσεις και αυτοκίνητα, με τη δράση τους να φτάνει μέχρι την Στυλίδα.
Ένας 17χρονος συνελήφθη προχθές το βράδυ στη Νέα Ιωνία, ο οποίος είχε διαφύγει το απόγευμα της Κυριακής από το Ίδρυμα Ανηλίκων Αγωγής Βόλου, ενώ χθες βράδυ συνελήφθησαν δύο ανήλικοι επίσης συνεργοί του… στη Γλυφάδα. Όπως προέκυψε από την Αστυνομική Προανάκριση, μαζί με τέσσερις ακόμα ανήλικους που επίσης το είχαν από το ίδιο Ίδρυμα διέπραξαν από το βράδυ της Κυριακής έως το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Βόλου, του Αλμυρού, όσο και της Στυλίδας κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις καταστημάτων. Στις 9 το βράδυ της Κυριακής  έκλεψαν αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, από περιπολούντες Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, το πρωϊ της Δευτέρας στην περιοχή των Μικροθηβών και αποδόθηκε στον κάτοχό του.
Το ίδιο βράδυ, από την περιοχή Μικροθηβών έκλεψαν ακόμη ένα αυτοκίνητο το οποίο ανευρέθη εγκαταλελειμμένο, στην εθνική, στο ύψος της Στυλίδας, όπου συνέχισαν την δράση τους τα ξημερώματα της Δευτέρας. Από τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας μέχρι τις 08:30 το πρωϊ στη Στυλίδα έκλεψαν ακόμη ένα αυτοκίνητο. Στη συνέχεια διέρρηξαν μια ταβέρνα και αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 2.000 χιλιάδων ευρώ.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, μεταξύ 04:40-04:50 στη Στυλίδα διέρρηξαν κατάστημα-ζαχαροπλαστείο και αφαίρεσαν, από την ταμειακή μηχανή, συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ περίπου, προκαλώντας υλικές φθορές, συνολικής αξίας 250 ευρώ .
Από τις 8 το πρωϊ της Δευτέρας μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη Στυλίδα έκλεψαν ακόμη ένα αυτοκίνητο το οποίο και ανευρέθη έξω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαμίας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Αναζητούνται οι υπόλοιποι δύο ανήλικοι.

www.e-thessalia.gr