Επέκταση των FIGHTERS σε Αλμυρό και Βελεστίνο

Επέκταση των FIGHTERS σε Αλμυρό και Βελεστίνο

Οι “FIGHTERS” αποτελώντας το μεγαλύτερο και σημαντικότερο δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα με είκοσι τρεις (23) σχολές, επεκτείνονται στην περιοχή της Μαγνησίας, πέραν του Βόλου, στον  Αλμυρό και στο Βελεστίνο.

Έτσι, δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες να γνωρίσουν τον συναρπαστικό κόσμο των ρεαλιστικών μαχητικών αθλημάτων [Kick Boxing & Boxing, Brazilian Jiu Jitsu, Grappling και Mixed Martial Arts (MMA)], να γυμναστούν, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, να αποκτήσουν γνώσεις ουσιαστικής αυτοάμυνας, να εξελιχθούν αγωνιστικά ή ακόμη και επαγγελματικά.

Τα σύγχρονα προπονητικά κέντρα των FIGHTERS είναι χώροι υψηλών προδιαγραφών, εργονομικά σχεδιασμένοι σε διεθνή πρότυπα και άρτια εξοπλισμένοι με κορυφαίας ποιότητας αθλητικά είδη, έτσι ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του συνόλου του φάσματος των αθλούμενων, από τον αρχάριο έως και τον πιο απαιτητικό μαχητή και να του εξασφαλίζουν μια ευχάριστη και ασφαλή προπόνηση, συμβάλλοντας στην ποιοτική του βελτίωση και στην ανάδειξη των ατομικών αθλητικών του δεξιοτήτων.

 Το όνομα των FIGHTERS, οι άρτια καταρτισμένοι Εκπαιδευτές και το γνωστικό υπόβαθρο στα μαχητικά αθλήματα του Επικεφαλής Προπονητή των FIGHTERS στη Μαγνησία, Κωνσταντίνου Τσάπρα [ο οποίος πέραν των αθλητικών του διακρίσεων είναι κάτοχος έξι (6) διπλωμάτων προπονητή από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) με αντίστοιχες κρατικές άδειες ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή σε Kick Boxing, Πάλη (ελευθέρα - ελληνορωμαϊκή), Grappling (πάλη υποταγής), MMA (Mixed Martial Arts), Jiu Jitsu και Παγκράτιο], αποτελούν εχέγγυο για την ποιότητα των προπονήσεων που πραγματοποιούνται στα προπονητικά κέντρα των FIGHTERS. Οι προπονήσεις βασίζονται στην βελτιστοποίηση βασικών ικανοτήτων και στη μετατροπή αυτών σε δεξιότητες, στη συνεχή εξέλιξη της προσωπικής τεχνικής και στην ανάπτυξη αγωνιστικής στρατηγικής.
 
Στην εποχή του σκληρού ανταγωνισμού, της έλλειψης στόχων και της έντονης αμφισβήτησης των ιδανικών, λιγοστεύουν οι αρχές που μπορούν να πείσουν τα νέα παιδιά για την αξία της προσπάθειας και της προσωπικής θυσίας.
 
Το όνομα των FIGHTERS δεν περιορίζεται στο να περιγράψει τον δυναμικό αγωνιστικό χαρακτήρα του Kick Boxing και της Πυγμαχίας αλλά και να τονίσει την έννοια της συνεχούς «μάχης» στις σύγχρονες μάστιγες εξάρτησης και στη φυσική αδράνεια.
 
Η μάχη αυτή μετατρέπεται σε αγώνα απέναντι στα προσωπικά όρια, τις φοβίες και τις αναστολές.
 
Με αυτό τον τρόπο οι FIGHTERS αποτελούν ένα σύστημα αξιών που στοχεύει όχι μόνο στην τεχνική βελτίωση αλλά και στην εσωτερική ολοκλήρωση.

FIGHTERS … more than a fighting club!!!

Εγγραφές καθημερινά από 17:00 έως 21:00.