Επιτυχημένη η εκδήλωση για την κοπή πίτας των Επαγγελματοβιοτεχνών (βίντεο&φωτο)

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την κοπή πίτας των Επαγγελματοβιοτεχνών (βίντεο&φωτο)

Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού σε συνεργασία με το Σύλλογο Εστίασης Επαρχίας Αλμυρού.

Η εκδήλωση έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο κτήμα Τιμπλαλέξη-Παπαθανασίου και την κοπή της Πίτας ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Γιαννιός. Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από τον πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού Κ. Πανταζώνα και τον αντιπροέδρο του Συλλόγου Εστίασης Επαρχίας Αλμυρού Βαγ. Μπακίρη. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής ασφάλειας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστ. Μπασδάνης, ο δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου Θεσσαλίας Χρήστος Καλέας.

Η εκδήλωση περιελάβανε λαχειοφόο με πολλά και πλούσια δώρα από τους επαγγελματίες του Αλμυρού, ενώ οι τυχεροί που κέρδισαν τπ φλουρί (υπήρχαν 3) κέρδισαν από μια δωροπειταγή για αγορές από την τοπική αγορά.   

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό και ζωντανή μουσική από τους Βαγγέλη και Μιχάλης Κονιτόπουλο, τη Χριστιάνα Γαλιάτσου και την ορχήστρα. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩTΟΓΡΑΦΙΕΣ: