Δ. Εσερίδης: Αυτό Χατζηκυριάκο δεν θα μείνει έτσι (βίντεο)

Δ. Εσερίδης: Αυτό Χατζηκυριάκο δεν θα μείνει έτσι (βίντεο)

Ανακοίνωση στην οποία εξαπολύει επίθεση κατά του πρώην δημάρχου Βαγ. Χατζηκυριάκου, εξέδωσε ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης μετά την κόντρα των δύο στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού.

Οι τόνοι ανέβηκαν στη συζήτηση που αφορούσε την προσφυγή ιδιώτη εργολάβου για οφειλή του Δήμου Αλμυρού επί θητείας Χατζηκυριάκου με την αντιπαράθεση να καταλήγει σε προσωπική κόντρα των δύο αντρών.

Δείτε βίντεο με την αντιπαράθεση:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

Την Πέμπτη 8/6/2017 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γίναμε για μια ακόμη φορά μάρτυρες θλιβερών επεισοδίων από τον κ. Χατζηκυριάκο, ο οποίος πέρα από κάθε λογική από την αρχή της συνεδρίασης άρχισε να επιτίθεται λεκτικά εναντίον του κ. Καλλέ, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, του Αντιδημάρχου κ. Μακρή, να σηκώνεται όρθιος στα έδρανα και να απειλεί και στο τέλος κατέληξε εναντίον μου και μάλιστα αναφερόμενος στον πατέρα μου Κυριάκο Εσερίδη με απαξιωτικό τρόπο εναντίον του.

Ο πατέρας μου πέθανε τον Ιούλιο 1997 και εγώ σήμερα υπογράφω ως Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης (για όποιους βέβαια μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτό), αισθανόμενος περήφανος για τον πατέρα μου ο οποίος πολέμησε στην Αλβανία ταυτοχρόνως με τα  άλλα τα τρία αδέρφια του και επέστρεψε τραυματίας και παρασημοφορημένος, τιμώντας τον έτσι με την υπογραφή μου.

Αυτό Χατζηκυριάκο δεν θα μείνει έτσι.

Δεν μπορεί να δημιουργείς την κατάσταση του μπάχαλου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να υβρίζεις με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, να περιφέρεσαι μέσα στα έδρανα όρθιος και να απειλείς τους πάντες και τα πάντα και να δημιουργείς μια χαώδη κατάσταση και μετά από κάθε παρατήρηση του Προέδρου να χαζογελάς και να αισθάνεσαι υπερήφανος για αυτό που έκανες.

Βέβαια καταλαβαίνουμε ότι βρίσκεσαι σε μια κατάσταση φοβίας και πανικού, εφόσον συζητούνται ενώπιον της δικαιοσύνης αγωγές εναντίον του Δήμου βασιζόμενες σε προφορικές συμφωνίες δικές σου χωρίς συμβάσεις, χωρίς παραλαβές έργων ύψους άνω των 300.000 €

Επίσης, έχει ξεκινήσει η ΕΔΕ για την μη απόδοση κρατήσεων ενώ εισπράχθηκαν από υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ., κι αυτά συνέβησαν επί των ημερών σου και πολλά άλλα που καθημερινά έρχονται στην αντίληψή μου και αφορούν τα έργα και τις ημέρες σου.

Επειδή λοιπόν ο πανικός και η διάθεση αντιπερισπασμού επιχειρεί τον αποσυντονισμό από τα σημαντικά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, εγώ ως Δήμαρχος και η Δημοτική Ομάδα πλειοψηφίας  δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την εξυγίανση τους, με διαφάνεια και αντικειμενικότητα για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των δημοτών και του Δήμου μας, χωρίς να υπολογίσουμε προσωπικά οφέλη και σκοπιμότητες, πράττοντας ότι είναι απαραίτητο γιατί αυτή την εντολή μας έδωσαν οι δημότες.
                                                                                            
Ο Δήμαρχος Αλμυρού
Δημήτριος Κυριάκου Εσερίδης          
    

Δείτε βίντεο με όλη τη συζήτηση επί του  θέματος: