Ευθύνες στον χειριστή για την τραγωδία στο λούνα παρκ Αλμυρού

Ευθύνες στον χειριστή για την τραγωδία στο λούνα παρκ Αλμυρού

Παραδόθηκε στις Αρχές το πόρισμα για τον θάνατο της 13χρονης σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο και αποδίδει ευθύνες στον χειριστή που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για το πώς ήταν οι γιορτές χωρίς την κόρη της, τονίζοντας πως ενώ όλες οι μέρες είναι δύσκολες, «αυτές είναι ακόμα πιο πολύ».

Σύμφωνα με το star.gr δύσκολες ήταν οι φετινές γιορτές για την οικογένειας της 13χρονης που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου τον περασμένο Αύγουστο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «χαλί».
Στο σπίτι της Νίνας δε στόλισαν δέντρο, δε γιόρτασαν. Αυτά ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Σεραΐνα τους, όπως την είχαν βαφτίσει.

Ο θρήνος για την οικογένειά της δεν έχει σταματήσει. Η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου λέγοντας:
«Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραΐνα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει ένα κομμάτι από το σώμα μου», δήλωσε η γυναίκα μιλώντας στο Star.

«Φταίει ο χειριστής»
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.
Η Εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία της δικογραφίας.
«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Αν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής», δηλώνει η μητέρα της 13χρονης.

www.magnesianews.gr