Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Αλμυρού κ. Δημητρίου Αναστασίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο  ΝΔ  Αλμυρού κ. Δημητρίου Αναστασίου

Μετά την εκλογή μου στις πρόσφατες

εσωκομματικές εκλογές  της Κυριακής, ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο  Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού, θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλα τα μέλη του κόμματος, για τη μεγάλη συμμετοχή τους στη διαδικασία, καθώς και για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν στη θέση αυτή.

Για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, σας διαβεβαιώνω ότι επί θητείας μου θα εξαντλήσω όλες τις δυνάμεις και δυνατότητές μου, ώστε να σας εκπροσωπώ επάξια, τόσο στα όργανα του κόμματος, όσο και στην ανάδειξη των προβλημάτων και θεμάτων του Δήμου μας, και πάντα μετά από συχνές επαφές, που θα φροντίσω να έχουμε.

Η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, με τις ιδέες, τις αρχές της και τον άξιο Αρχηγό της Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως έπραττε και στο παρελθόν,  υπηρετώντας την πατρίδα και το έθνος, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και κατεύθυνση, για την ευημερία του ελληνικού λαού, παίρνοντας πάντα τις μεγάλες σωστές και δύσκολες αποφάσεις, χωρίς λαϊκισμό και ψεύδη για την εξουσία, έτσι θα πράξει πολύ σύντομα και τώρα, που θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Από σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή και ξεκινάμε όλοι μαζί χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολύ δουλειά την προσπάθεια αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία. Βασικός μου στόχος είναι να χτίσω μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της ΔΗΜ.Τ.Ο  και των μελών της,  καθώς και αναπτύσσοντας  στενούς δεσμούς συνεργασίας με την νεολαία της ΟΝΝΕΔ  που θα εργαστούμε όλοι μαζί με σκοπό να κάνουμε την παράταξή μας πιο μεγάλη και πιο ισχυρή στον Δήμο Αλμυρού.

Εύχομαι, καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλες τις Νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου, ο οποίος είναι μια ισχυρή ενωμένη Νέα Δημοκρατία και να δούμε τον Αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, Πρωθυπουργό  της πατρίδας μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι…!!!
Μετά   τιμής
Δημήτριος  Αναστάσιου.
Πρόεδρος  ΔΗΜ.Τ.Ο  Αλμυρού.