Ευχαριστήριο οικογένειας του τ. δημάρχου Σπύρου Ράππου

Ευχαριστήριο οικογένειας του τ. δημάρχου Σπύρου Ράππου

Ευχαριστήριο πένθους της οικογένειας του τ. δημάρχου Σπύρου Ράππου

Εκφράζουμε δημοσίως τις βαθύτατες ευχαριστίες σε όλους που με την πολυπληθή και συγκινητική παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία και τα συλλυπητήρια μηνύματά τους συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους συγγενείς, φίλους, συνεργάτες , δημοτικούς συμβούλους , τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, τον  σύλλογο Μικρασιατών, το ΚΤΕΛ για την κατάθεση στεφάνων στην μνήμη του.
Ευχαριστίες εκφράζουμε στον δήμαρχο Αλμυρού κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο καθώς και στη βουλευτή Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή για τον συγκινητικό λόγο που απηύθυναν κατά την τελετή.
Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας , τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστο Μπουκώρο καθώς και τη διοίκηση και τους φίλους του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού για την συλλυπητήρια δήλωσή τους.
Ευχαριστούμε τους δημοτικούς συμβούλους  Δ. Αλμυρού, τους  βουλευτές Μαγνησίας, τον Γ.Γ. Οικονομικής  πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, τους εκπροσώπους περιφέρειας Θεσσαλίας, το Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλη Μιτζικό και τους εκπροσώπους της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας  για την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς κ. Γεώργιο Λυμπερόπουλο, καρδιολόγο, κ. Χρήστο Δάενα, πνευμονολόγο καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών καθώς και για την ευαισθησία που επέδειξαν.

Δελτίο τύπου – Ευχαριστήριο προς τη Δημοτική αρχή Δήμου Αλμυρού
Η οικογένεια του τ. δημάρχου Σπύρου Ράππου  εκφράζουμε  τις θερμές ευχαριστίες μας προς τη δημοτική αρχή για την τιμή να τελεστεί η κηδεία  με  δημοτική δαπάνη και  με τις τιμές εν ενεργεία δημάρχου ως ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής.
Eπιθυμούμε να καλύψουμε τη δαπάνη και το προσφερόμενο ποσό του Δήμου να το  διαθέσουμε  εξ’ ολοκλήρου στο τμήμα ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, ενός ιστορικού συλλόγου που ο Σπύρος Ράππος επί μακρόν διετέλεσε πρόεδρος.