Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη των διαρρηκτών στον Αλμυρό

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη των διαρρηκτών στον Αλμυρό

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στον Αλμυρό Μαγνησίας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Εξιχνιάσθηκαν συνολικά (5) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων οικιών, από τις οποίες τρεις τετελεσμένες και δύο απόπειρες.

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (04-05-2017) το απόγευμα στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 32 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, έπειτα από συντονισμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος  Αλμυρού και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από (30-04-2017) έως (04-05-2017), στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, διέπραξαν πέντε κλοπές - διαρρήξεις οικιών, από τις οποίες τρεις τετελεσμένες και δύο απόπειρες, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των (850) ευρώ και διάφορα τιμαλφή.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (1.173) ευρώ, μέρος του οποίου αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους, καθώς και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.