Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τα σεξιστικά σχόλια για το τσιφτετέλι της

Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τα σεξιστικά σχόλια για το τσιφτετέλι της

Σε όσους έκαναν σεξιστικά σχόλια για το τσιφτετέλι που χόρεψε στον γάμο της Μαρίας Μενούνος απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Πάμε Πακέτο γλέντησε με την ψυχή της στον γάμο, ενώ το εντυπωσιακό της τσιφτετέλι με τον ξάδελφο της νύφης, χορογράφο Κωνσταντίνο Μενούνο καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Η αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο με τον χορό της, αλλά και τα σεξιστικά σχόλια που δέχτηκε η ίδια την οδήγησαν να απαντήσει σε όλους τους κακοπροαίρετους που την σχολίασαν αρνητικά.

 «Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις…κωλοτούμπες. Καλημέρα», έγραψε η παρουσιάστρια.

Πάντως να σημειωθεί πως κυκλοφόρησαν κι άλλα βίντεο από τους παραδοσιακούς χορούς που χόρεψε η παρουσιάστρια του Alpha και οι επιδόσεις της ήταν εντυπωσιακές.

Πηγή:iefimerida.gr