Η εκδήλωση για την κοπή πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επ. Αλμυρού (φωτο&βίντεο)

Η εκδήλωση για την κοπή πίτας της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επ. Αλμυρού (φωτο&βίντεο)

Μια εξαιρετική εκδήλωση οργάνωσε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, στο κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη το Σάββατο 26 Ιανουρίου 2019.

Η κ.Τελκή Μίνα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης κ.Πανταζώνας Κώστας και είπε λίγα λόγια για την Ένωση.

Ακολούθησε η η κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Γιαννιός Γεώργιος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ Χρ. Μπουκώρος, η Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρ. Χρυσοβελώνη, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωρ. Κολυνδρίνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γ. Καλτσοτογιάννης,  ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημ. Εσερίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας Χρήστος Καλέας και ο Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Βασίλης Ζαχείλας,.

Ακολούθησε τραγούδι γραμμένο από τον κ.Τσιντσίνη αφιερωμένο στην πόλη του Αλμυρού το οποίο τραγούδησε η Αγγέλη ενώ την συνόδευσε με κιθάρα ο Τάμπας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με Aerial dance από την Αγγελική Μελή και Oriental dance από την Μαρίτα Τσάτσου.

Μια ευχάριστη έκπληξη ετοίμασαν τα μέλη της ένωσης για την κ.Κολυνδρίνη με αφορμή τα γενέθλιά της.

Την σκυτάλη πήρε ο Κώστας Ιγγλέζος με την ορχήστρα του και η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό.

Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε μια δωροεπιταγή των 50 ευρώ, για οποιαδήποτε επιχείρηση του Αλμυρού, μια τούρτα από το ζαχαροπλαστείο "Τάσος" και ένα τριήμερο ταξίδι για δυο άτομα προσφορά από το ταξιδιωτικό γραφείο του Αλμυρού "Art of Travel".

Την πίτα προσέφεραν τα ζαχαροπλαστεία "Ελληνικόν", "Τάσος" και "Νεφέλη".