Η Vivienne Westwood στέλνει μήνυμα στους Βρετανούς με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Η Vivienne Westwood στέλνει μήνυμα στους Βρετανούς με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο

Η Vivienne Westwood θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους Βρετανούς με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

«Όσοι έχετε την επιλογή να μην πάτε στη δουλειά, μην το κάνετε», ανέφερε η σχεδιάστρια μόδας, που έκανε γνωστή τη μόδα της πανκ στο ευρύ κοινό. Η Vivienne Westwood, στο βίντεο, εμφανίζεται να φορά ένα καλσόν στο χρώμα του δέρματος, το οποίο έχει ένα μεταλλικό φύλλο σύκου πάνω από τον καβάλο. Το outfit ολοκληρώθηκε με ένα τοπ του brand της, μακριά γάντια, καπέλο και πασμίνα, την οποία φόρεσε πάνω από τους ώμους.

Η Vivienne Westwood παροτρύνει τους Βρετανούς να σκεφτούν πολύ καλά πριν επιστρέψουν στη δουλειά τους, αυτή την εβδομάδα, που χαλαρώνουν τα μέτρα του lockdown. Στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, εξήρε το έργο της Γκρέτα Τούνμπεργκ λέγοντας ότι είχε κάνει περισσότερα για την προώθηση του σκοπού από ό, τι οι περισσότεροι αρχηγοί κρατών.

«Ο κόσμος έχει αλλάξει, κάποιοι από εμάς έχουμε χάσει τους δικούς μας ανθρώπους από τον κορωνοϊό. Όσοι έχετε την επιλογή να μην πάτε στη δουλειά, μην το κάνετε. Θα πιάσετε τον χώρο, τον δημόσιο χώρο εκείνων που πρέπει να πάνε στη δουλειά επειδή δεν έχουν επιλογή. Πρέπει να αποφασίσετε», είπε η Vivienne Westwood.

video

πηγή:govastileto.gr