Ι.Χ. τυλίχθηκε στις φλόγες στην Ε.Ο. στο ύψος του Δρυμώνα - Εξαφανίστηκε ο οδηγός (φωτο)

Ι.Χ. τυλίχθηκε στις φλόγες στην Ε.Ο. στο ύψος του Δρυμώνα - Εξαφανίστηκε ο οδηγός (φωτο)

ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό στο ύψος του Δρυμώνα, ενώ ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε.

Μια υπόθεση μετά από πυρκαγιά σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στο 280ο χιλιόμετρο της εθνική οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ερευνά η Αστυνομία.

Το εικονοζόμενο αυτοκίνητο μάρκας Opel τυλίχθηκε στις φλόγες στις 5.48 το απόγευμα, όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε εξαφανιστεί.

Άμεση ήταν η επέμβαση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνα και οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε ολόκληρο το αυτοκίνητο.

Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για την περίεργη υπόθεση. Tο αυτοκίνητο έφερε πινακίδες από Αττική, ενώ ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Αρχές δεν μπορούσαν να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία από το κλειστό κύκλωμα που καταγράφει τα συμβάντα στην Εθνική. Ο άφαντος οδηγός είχε ακινητοποιήσει το όχημα σε σημείο της Εθνικής που να μην παρακολουθείται από το κλειστό κύκλωμα της «Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου».