Κάθειρξη 19 ετών σε 73χρονο Βολιώτη για ασέλγεια σε ανήλικο

Κάθειρξη 19 ετών σε 73χρονο Βολιώτη για ασέλγεια σε ανήλικο

Ομόφωνα χθες το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Τρικάλων επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών σε 73χρονο συνταξιούχο Βολιώτη, τον οποίο έκρινε ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 14 ετών, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.
Μάλιστα η ποινή επιβλήθηκε χωρίς ελαφρυντικό, με ψήφους 5 έναντι 2, ενώ του καταδικασθέντα του στερούνται τα πολιτικά δικαιώματα για πέντε έτη και η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 73χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Ειδικότερα η απόφαση του Κακουργιοδικείου ήταν 10 χρόνια κάθειρξη για κάθε ένα από τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια, που ο 73χρονος κατηγορούταν ότι είχε ασελγήσει και κατά συγχώνευση 10 χρόνια, συν τρία, συν τρία,συν τρία, σύνολο 19 χρόνια κάθειρξη.
O 73χρονος κατηγορούταν ότι το καλοκαίρι του 2013, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών τότε, τα οποία φέρεται να έπαιρνε μαζί του για μπάνιο, μαζί με τα εγγόνια του. Τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια διέμεναν τους καλοκαιρινούς μήνες δίπλα στο σπίτι του κατηγορούμενου, σε παραλιακή περιοχή του Παγασητικού.

thessaliatv.gr