Κάλεσμα αγροτικού συλλόγου Αλμυρού και Σούρπης για συμμετοχή σε κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό

Κάλεσμα αγροτικού συλλόγου Αλμυρού και Σούρπης για συμμετοχή σε κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό

Δελτίο τύπου

του αγροτικού συλλόγου Αλμυρού και Σούρπης για την συμμετοχή στην κινητοποίηση για το Ασφαλιστικό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο Βόλου.
Αγροτικός σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης
Συνάδελφοι αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και στο Ασφαλιστικό, διπλασιάζει σχεδόν τις ασφαλιστικές εισφορές της συντριπτικής πλειοψηφίας των μικρομεσαίων  αγροτών με το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που θα  φέρει στη Βουλή.
Έως εδώ και μη παρέκει. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Η κατάσταση έχει φτάσει  στο απροχώρητο. Οι υπέρογκες αυξήσεις στη φορολογία, το κόστος  παραγωγής των προϊόντων, οι χαμηλές τιμές τους, η σχεδιαζόμενη ιδιωτικοποίηση του ΕΛΓΑ και τώρα η νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους από τα χωράφια, τα μαντριά  και τα χωριά μας,με σκοπό  να παραδοθούν στα σχέδια των τσιφλικάδων και των μεγάλων  επιχειρηματικών ομίλων.

Να περάσουμε στην αντεπίθεση!

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης καλούμε τους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας να δώσουμε την δική μας απάντηση. Ενώνουμε την φωνή μας και τις δυνάμεις μας με τους συμμάχους μας.Τους εργαζόμενους,τους συνταξιούχους,τους αυτοαπασχολούμενους απαιτώντας να μείνουν στα χαρτιά οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό.

Διεκδικούμε:
Να υπάρχει ουσιαστική ασφαλιστική κάλυψη, μείωση των εισφορών και αύξηση των συντάξεων.

Όλοι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου στις 11:00 το πρωί.

Το Δ.Σ.