Κάρτες καθοδήγησης για μια φανταστική ζωή, από τον Γιώργο Πανταζώνα

Κάρτες καθοδήγησης για μια φανταστική ζωή, από τον Γιώργο Πανταζώνα

"Κάρτες καθοδήγησης για μια φανταστική ζωή". Το νέο Έργο του Γιώργου Πανταζώνα

Το νέο Έργο του Γιώργου Πανταζώνα με τίτλο κάρτες καθοδήγησης για μια φανταστική ζωή, κυκλοφόρησε πρόσφατα στα βιβλιοπωλεία της χώρας, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Α.Α Λιβάνη.

Μέσα από ένα σύνολο 42 καρτών, ο συγγραφέας δημιούργησε ένα οδηγό ψυχικής πληρότητας, που παρέχει στον αναγνώστη μια σαφή εικόνα του Έργου που καλείται να εκφράσει για τη προσωπική αλλά και για τη συλλογική ολοκλήρωση.

Με τον όρο φανταστική ζωή αναφερόμαστε σε μια απόλυτα συνειδητοποιημένη πορεία
έκφρασης της υποδειγματικότητας που φέρουμε ως άνθρωποι. Η “διαδρομή” αυτή αποτελεί το μόνο μέσο για τη μετατροπή της καθημερινότητας σε κάτι πιο ουσιαστικό και δημιουργικό αντικαθιστώντας κάθε αόριστο και μιμητικό μοτίβο συμπεριφοράς, με τη ψυχική-προσωπική αυθεντικότητα.

Οι κάρτες καθοδήγησης αποτελούν ένα πιο πρακτικό και άμεσο τρόπο επαφής με την υποδειγματικότητα κάθε ανθρώπου που αναζητά πρόσβαση πέρα από το περιβάλλον του βιβλίου.

Η παρουσίαση των καρτών θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, στο 47ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φανταστικά μέσα από ποιήματα, στοχασμούς, βίντεο και ανέκδοτα βιβλία μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.fantastika.gr