Κατερίνα Στικούδη: Ο γάμος για μένα είναι ένα πάρτι αγάπης

Κατερίνα Στικούδη: Ο γάμος για μένα είναι ένα πάρτι αγάπης

Τι είπε για το γάμο της, τον άνδρα της και άλλα πολλά.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά κορίτσια της εγχώριας show biz. H τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για το γάμο της, τον άνδρα της και άλλα πολλά.

Η Κατερίνα αποκάλυψε πως με το γάμο της δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου. «Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πάω. Τους είπα ετοιμάστε τα όλα και θα έρθω» και πρόσθεσε πως την οργάνωση του γάμου είχε αναλάβει ο πεθερός της.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου έγινε πολύ απλά. Ήμουν στην κουζίνα όταν μου το είπε. Μου είπε “τι λες πάμε να το κάνουμε;” και του είπα “πάμε”. Για μένα ο γάμος ήταν ένα πάρτι αγάπης».

Όταν δε αναφέρθηκε στον σύζυγό της Βαγγέλη είπε πως είναι αυστηρός μαζί της αλλά εκείνη δεν την ενοχλεί, είναι ο άνθρωπός της και πως την έχει βοηθήσει πολύ να βελτιώσει τον εαυτό της.
Πόσες φορές όμως χρειάστηκε να χορέψει στο δρόμο φορώντας το νυφικό της για να δημοσιεύσει το βιντεάκι με το «Kiki challenge» που έγινε viral; Η Στικούδη αποκάλυψε πως το έκανε μια και μοναδική φορά σε έναν παράδρομο λίγο μετά το γάμο και ενώ είχε πιει και λίγο κρασάκι.

πηγή:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Κατερίνα Στικούδη στο βίντεο που ακολουθεί...