Κινηματογραφική καταδίωξη στην ΠΑΘΕ από περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας

Κινηματογραφική καταδίωξη στην ΠΑΘΕ από περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας

Ρομά με κλεμμένο ΙΧ οδηγούσαν μία ώρα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Κινηματογραφική καταδίωξη λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα στην ΠΑΘΕ με δύο αθίγγανους που έκλεψαν ΙΧ από τα Φάρσαλα, να κινούνται με ταχύτητα στην εθνική οδό αντίθετα, δηλαδή με κατεύθυνση τη Λαμία στο ρεύμα ανόδου προς Θεσσαλονίκη, να μην σταματούν στην καταδίωξη από περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας και τελικά κάπου κοντά στη Γλύφα, να εγκαταλείπουν το κλεμμένο όχημα, να επιχειρούν να το κάψουν και να διαφύγουν πεζοί όταν και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αυτοκίνητο λίγο μετά τις 12 το μεσάνυχτα θεάθηκε από διερχόμενους οδηγούς να κινείται επικίνδυνα με ταχύτητα στο ρεύμα ανόδου προς Θεσσαλονίκη αλλά με αντίθετη κατεύθυνση. Ενώ δηλαδή όλα τα οχήματα κινούνταν προς Θεσσαλονίκη στην ΠΑΘΕ, το κλεμμένο όχημα με τους δύο Ρομά, κατευθυνόταν αντίθετα προς Αθήνα.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και περιπολικά της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας άρχισαν να αναζητούν το όχημα που είχε εισέλθει στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Μικροθηβών και συνέχιζε προς Πελασγία.

Για τη μείωση του κινδύνου ατυχήματος, διεκόπη η κυκλοφορία οχημάτων προς Θεσσαλονίκη στα διόδια Πελασγίας και η κίνηση διοχετεύτηκε από την Τροχαία στον παράδρομο.

«Είχαμε Άγιο», τόνισε χαρακτηριστικά στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. για το νυχτερινό περιστατικό καθώς κινδύνεψαν και διερχόμενοι οδηγοί αλλά και αστυνομικοί με περιπολικά της καταδίωξης.

Τελικά το όχημα για να αποφύγει μπλόκο, εγκατέλειψε την ΠΑΘΕ και εισήλθε στο δίκτυο της επαρχίας Αλμυρού για να μπει τέλος στην καταδίωξη γύρω στη μιάμιση, κοντά στη Γλύφα από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό και τον συνεπιβάτη του κλεμμένου οχήματος.

 
www.myvolosnet.gr